Ramon Kamphuis

Adviseur Mobiliteit

Hoe ben je bij Keypoint terechtgekomen?
Tijdens mijn bachelor opdracht van de studie civiele techniek en management aan de Universiteit Twente ben ik in aanraking gekomen met Keypoint. Ik deed mijn opdracht bij de Gemeente Enschede. Een oud Keypoint collega wees mij daar op de mogelijkheid om projectmedewerker te worden. Als projectmedewerker heb ik allerlei projecten ondersteund tot zelfstandig uitgevoerd. Na afronding van mijn master ben ik aan de slag gegaan als adviseur mobiliteit bij Keypoint in Utrecht.

Hoe is het werken bij Keypoint?
Sinds begin 2022 werk ik met veel plezier, vrijheid en leuke collega’s aan allerlei projecten. Als beginnend adviseur vind ik het prettig om kennis te maken met de breedte van het mobiliteitswerkveld en dat kan bij Keypoint! Zo werk ik aan ov-projecten als adviseur monitoring ov voor de concessie busvervoer Almere en zat ik in het projectteam voor de ontwerpstudie tangent Brainportlijn. Daarnaast werk ik ook aan een digitaliseringsproject als ondersteuner in het Regionaal Data Team midden-Nederland. Naast de grotere projecten werk ik ook zelfstandig aan de kleinere verkeerskundige onderzoeken. Dat zorgt voor leuke afwisselende werkdagen en weken waarin in een bijdrage lever aan de bereikbaarheid van mensen. De gemene deler in mijn werk is dat alles mensenwerk is. Goed luisteren en een heldere communicatie zijn van belang. Moeilijke dingen makkelijk uitleggen is wat ik leuk vind om te doen. Ik breng mensen met elkaar in verbinding, zowel fysiek als sociaal.

Waarom zouden anderen voor Keypoint moeten kiezen?
Keypoint is een prettig klein/middel groot bedrijf waar je dus zelf direct het verschil maakt. Je hebt de vrijheid om op alle facetten mee te denken in de organisatie. Kom je in Utrecht werken, dan heb je een toffe werkplek in het centrum van Utrecht en kom je terecht in een gezellig team met veel jonge collega’s. Ik kan het aanraden!