Ward de Jong

Adviseur Mobiliteit

Hoe ben je bij Keypoint terechtgekomen?
Ik heb in 2021 mijn studie planologie aan de Radboud Universiteit afgerond. Hier heb ik de masterspecialisatie op het gebied van mobiliteit gedaan. Tijdens mijn master wilde ik ook praktijkervaring opdoen. Dat heb ik gedaan door stages te volgen bij een adviesbureau en bij een overheidsinstantie. Hierdoor ben ik meer geïnteresseerd geraakt in het werken aan ruimtelijke vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Zo ben ik in aanraking gekomen met Keypoint omdat ze veel projecten doen op het gebied van mobiliteit en ruimte. Dat er bij Keypoint in de projecten ook oog is voor belangrijke maatschappelijke thema’s zoals klimaatverandering, deeleconomie en verdichting spreekt mij erg aan.

Hoe is het werken bij Keypoint?
Bij Keypoint werk ik aan allerlei projecten op het gebied van mobiliteit & ruimte, zoals fiets, openbaar vervoer, data en deelmobiliteit. De afwisseling tussen de projecten maakt het voor mij interessant. Bovendien heb ik cursussen gevolgd, zoals een 2-daagse communicatiecursus inclusief rollenspel met bekende acteur. Ik heb ook de vrijheid gekregen om het thema deelmobiliteit & hubs verder op te pakken als thematrekker. Daarmee kan ik mij nog meer focussen op dat wat ik interessant vind. Dat alles doe ik binnen een jong en gezellig team waarin er naast werk ook altijd tijd is voor een praatje. We hebben geregeld samen activiteiten zoals een borrel aan de Oude Gracht, waterskiën of een BBQ.   

Waarom zouden anderen voor Keypoint moeten kiezen?
Bij Keypoint heb je korte informele communicatielijnen en veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bovendien is er een goede balans tussen werk en privé waardoor ik naast werk ook genoeg vrije tijd heb. Ben je opzoek naar een afwisselende baan waarin je samen aan projecten werkt met enthousiaste collega’s? Dan zit je bij Keypoint op de goede plek.