Antoon Dommerholt
Adviseur Mobiliteit

Antoon is adviseur mobiliteit en data-analist bij Keypoint Consultancy. Hij ziet het als een uitdaging om data te combineren en te analyseren, om zo een goed beeld te krijgen van een situatie. Deze blik gebruikt hij om mobiliteitskansen te ontdekken. Data-analyse is voor Antoon nooit een doel op zichzelf, maar altijd een middel. Hij staart zich hier dan ook niet blind op, maar plaatst resultaten altijd in het kader van zijn verkeerskundige kennis.

Deze verkeerskundige kennis heeft hij opgedaan tijdens zijn studie Civiele Techniek aan de Universiteit Twente. Hier heeft hij de master Transport Engineering gevolgd en vulde hij zijn vrije ruimte in met vakken over programmeren en data-analyse. Voornamelijk de vakken waarin deze kennis kon worden toegepast op het gebied van verkeer en vervoer spraken hem erg aan.

In zijn tijd bij Keypoint heeft Antoon kennisgemaakt met verschillende databronnen, bijvoorbeeld NDOV, maar ook zijn kennis op het gebied van openbaar vervoer en GIS hebben een impuls gekregen. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan binnen verschillende lopende projecten.

In zijn vrije tijd ontdekt Antoon graag met vrienden nieuwe soorten speciaalbier. Ook gaat hij graag op pad met de trein of de fiets.

Data is voor Antoon een middel in mobiliteitsoplossingen
Antoon afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2019
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit