Bas Pietersen
Adviseur Smart Mobility en ITS
Een prettige, comfortabele reis in de auto of op de fiets met de perfecte actuele reisinformatie veilig tot je beschikking incar of ‘on-bike’! Dat is waar Bas zich mee bezig houdt.

Door zijn opleiding als bestuurskundige aan de Universiteit Twente en zijn jarenlange ervaring kent hij de (bestuurlijke) processen binnen overheden goed. Bas schakelt snel en weet daardoor regionale belangen en landelijke wensen goed op elkaar af te stemmen.

Bas is een gedreven, toegankelijke en betrokken projectleider en procesmanager binnen diverse Smart Mobility en ITS projecten in verschillende regio’s. Omdat hij al jarenlang betrokken is bij de Beter Benutten programma’s weet hij goed wat er binnen de regio’s speelt, (her)kent hij de bestuurlijk sensitieve onderwerpen en kent hij het speelveld van betrokken actoren vanuit het Rijk, regio’s en marktpartijen goed.

In zijn vrije tijd fietst Bas af en toe op de racefiets en kijkt hij voetbal bij zijn zoons en sinds dit seizoen op vrijdagavond bij de Enschedese trots.
 
Kent het speelveld en weet wat er speelt
Bas afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2008
voornaamste projectrolAdviseur Smart Mobility en ITS
werkveldenMonitoring & evaluatie, Talking Traffic, Smart Mobility

Projecten

Is betrokken bij

Beter Benutten ITS

Project

13 nov
Bas Door

Bas

Beter Benutten ITS

Voor Regio Leeuwarden (Provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden en Rijkswaterstaat Noord Nederland) voert Keypoint momenteel een inventarisatie uit om de ITS maatregelen in het Beter Benutten programma van helder te krijgen. Inventarisatie van reistijd...

Lees verder
Slimme maatregelen voor de Culturele Hoofdstad

Project

20 feb
Bas Door

Bas

Slimme maatregelen voor de Culturele Hoofdstad

Leeuwarden is Culturele Hoofdstad in 2018. Dit jaar neemt de verkeersdruk rondom Leeuwarden sterk toe vanwege diverse grote evenementen. De gemeente past maatregelen vanuit Talking Traffic toe om zo weinig mogelijk overlast voor de verschillende doel...

Lees verder