Bas Pietersen
Adviseur Smart Mobility en ITS
Een prettige, comfortabele reis in de auto of op de fiets met de perfecte actuele reisinformatie veilig tot je beschikking incar of ‘on-bike’! Dat is waar Bas zich mee bezig houdt.

Door zijn opleiding als Bestuurskundige aan de Universiteit Twente en zijn jarenlange ervaring kent hij de (bestuurlijke) processen binnen overheden goed. Bas schakelt snel en weet daardoor regionale belangen en landelijke wensen goed op elkaar af te stemmen.

Bas is een gedreven, toegankelijke en betrokken projectleider en procesmanager binnen diverse Smart Mobility en ITS projecten in verschillende regio’s. Omdat hij al jarenlang betrokken is bij de Beter Benutten programma’s weet hij goed wat er binnen de regio’s speelt, (her)kent hij de bestuurlijk sensitieve onderwerpen en kent hij het speelveld van betrokken actoren vanuit het Rijk, regio’s en marktpartijen goed.

In zijn vrije tijd fietst Bas af en toe op de racefiets en kijkt hij voetbal bij zijn zoons en sinds dit seizoen op vrijdagavond bij de Enschedese trots.
 
In dienst sinds2008
voornaamste projectrolAdviseur Smart Mobility en ITS