Cees Bakker
Teamleider Mobiliteit
Cees heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de spannende dynamiek tussen zich verplaatsende personen, hun drijfveren en de inrichting van de openbare ruimte. Tegelijk betreedt hij ook graag terreinen buiten het speelveld van de mobiliteit, zoals stedenbouw en gedrag. In de diversiteit van zijn werk ligt het plezier opgesloten.

Opgeleid als verkeerskundige, opgegroeid binnen de wereld van het openbaar vervoer en zich verbredend in de consultancy, is hij inmiddels een zeer ervaren projectleider en adviseur. Cees is verbindend, gezagrijk en op zoek naar dwarsverbanden. Daarnaast heeft hij een goed oog voor coaching en een bewezen aanleg voor het docentschap, blijkens zijn bijdrage aan het mastervak Public Transport aan de Universiteit Twente.

Cees past met zijn expertise in het openbaar vervoer en de fiets uitstekend bij het duurzame profiel van Keypoint. Dit levert leuke en uitdagende projecten op, die er voor zorgen dat werken bij Keypoint energie geeft. Cees interesseert zich voor de mensen betrokken bij projecten en hij heeft een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne.

In zijn vrije tijd ramt hij graag op een gitaar, probeert regelmatig te sporten (is het mooi weer?) en maakt met zijn gezin uitdagende roadtrips tijdens vakanties.
Interesse in de mens en een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne
Cees Bakker afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2002
voornaamste projectrolTeamleider Mobiliteit
werkveldenOpenbaar vervoer, Deelmobiliteit en Hubs, Actieve Mobiliteit

Projecten

Is betrokken bij

Coconmobiliteit:  vier efficiency-voordelen

Nieuws

10 oct
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Coconmobiliteit: vier efficiency-voordelen

Een tijdje geleden schreven we over de opkomst van coconmobiliteit. Coconmobiliteit refereert aan de menselijke behoefte om in zijn eigen beschermde omgeving, comfortabel en snel genoeg vervoerd te worden

Lees verder
Medeopdrachtgever uitvoeringscluster OV-oost

Project

08 nov
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Medeopdrachtgever uitvoeringscluster OV-oost

Cees is ingehuurd om in een duo-functie het opdrachtgeverschap voor het uitvoeringscluster OV Oost vanuit de provincie Overijssel in te vullen. Hij vervult tevens een coördinerende rol in de uitrol van de gewenste transitie voor het uitvoeringscluster.

Lees verder