Erik Klok
Adviseur Mobiliteit
Erik is civiel ingenieur en heeft zich gespecialiseerd in verkeer en vervoer. Hij houdt zich bezig met de brede verkeerskunde, maar gaat ook graag op een specifiek onderwerp de diepte in.
Erik komt snel tot de kern en weet creatieve oplossingen te bedenken. Hij werkt nauwkeurig, trekt scherpe conclusies en presenteert zijn bevindingen overtuigend. Erik werkt enerzijds vanuit de verkeerskundige inhoud en anderzijds gaat hij bewust om met de mensen in de projectomgeving, zodat ze gehoord worden en betrokken zijn. Hij houdt daarbij zowel de doelstelling, het proces als de details in de gaten.

Erik heeft ruim 5 jaar ervaring op het gebied van Monitoring en Evaluatie van Beter Benutten (Vervolg). In die rol zorgde hij voor de monitoring van de voortgang en de evaluatie van de effecten, bijvangsten en leerervaringen in zes verschillende regio’s. Verder is Erik breed inzetbaar als projectleider, bijvoorbeeld voor evaluatieonderzoeken, scenariomanagement en de ontwikkeling van data-analysetools.

In zijn vrije tijd is Erik marathonschaatser, schaatstrainer en jurylid en is hij vrijwilliger bij een lokale energiecoöperatie. Ook op reis is hij graag actief, bijvoorbeeld op de racefiets, op de ski’s of tijdens wandeltochten door de natuur.
 
Analytisch en gedreven door duurzame mobiliteitsveranderingen
Erik afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2011
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenMonitoring & evaluatie, Data, Smart Mobility

Projecten

Is betrokken bij

Adviseur Monitoring & Evaluatie Beter Benutten Noord-Oost Nederland

Project

14 oct
Erik Door

Erik

Adviseur Monitoring & Evaluatie Beter Benutten Noord-Oost Nederland

Keypoint vervult in vier Beter Benuttenregio’s in Noord-Oost Nederland de rol van Adviseur Monitoring & Evaluatie. Het gaat om de regio's Twente, Zwolle-Kampen, Groningen-Assen en Stedendriehoek. Beter Benutten (Vervolg) Het Beter Benutten Vervolgp...

Lees verder
Monitoring Programma Slimme en Schone Mobiliteit

Project

08 nov
Erik Door

Erik

Monitoring Programma Slimme en Schone Mobiliteit

Voor de Cleantech Regio monitoren we het programma Slimme en Schone Mobiliteit. In die rol brengen we de voortgang en de effecten van maatregelen in beeld en ontwikkelen we indicatoren voor de Cleantech Agenda 2019-2023.

Lees verder