Gertjan Stoel
Adviseur
ICT-systemen zo inzetten dat ze werkelijk van toegevoegde waarde zijn, dat is de uitdaging die Gertjan in zijn werk ziet. De bruikbaarheid en het nut van deze systemen is voor een groot gedeelte afhankelijk van beheer en onderhoud. Gertjans interesse ligt dan ook voor een groot gedeelte bij het goed inregelen en organiseren van beheer en onderhoud. 

Hij vervult de rol van projectleider en adviseur bij realisaties van ITS- en reisinformatiesystemen. In zijn rol als contractmanager zorgt Gertjan ervoor dat alle rollen, taken en verantwoordelijkheden geborgd zijn. Ook bewaakt hij de invulling hiervan. Deze werkzaamheden liggen in het verlengde van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde die hij heeft gevolgd aan de Universiteit Twente. De afstudeerrichting Product Development zorgt samen met zijn opgedane ervaring voor het innovatieve en gebruiksgerichte karakter van zijn adviezen.

Gertjan ontzorgt de opdrachtgever, brengt zijn expertise in en verzorgt het proces en de organisatie van het project. Op deze wijze heeft hij aan de wieg gestaan van zowel het systeem als de beheerorganisatie achter DRIS in de provincie Gelderland. Ook de intelligente verkeerslichten (iVRI’s) in Leeuwarden zijn gerealiseerd onder zijn bezielende begeleiding. 

Op het Keypoint kantoor is Gertjan vaak geconcentreerd bezig met zijn projecten, maar loopt hij tussendoor graag binnen bij collega’s om ervaringen en kennis uit te wisselen. Zijn vrije tijd besteedt hij naast aan zijn gezin graag aan muziek maken op de basgitaar en het toeren op de motor.
Expert ITS en reisinformatiesystemen Openbaar Vervoer
In dienst sinds2007
voornaamste projectrolAdviseur