Gertjan Stoel
Adviseur Smart Mobility en ITS
ICT-systemen zo inzetten dat ze werkelijk van toegevoegde waarde zijn, dat is de uitdaging die Gertjan in zijn werk ziet. De bruikbaarheid en het nut van deze systemen is voor een groot gedeelte afhankelijk van beheer en onderhoud. Gertjans interesse ligt dan ook voor een groot gedeelte bij het goed inregelen en organiseren van beheer en onderhoud. 

Hij vervult de rol van projectleider en adviseur bij realisaties van ITS- en reisinformatiesystemen. In zijn rol als contractmanager zorgt Gertjan ervoor dat alle rollen, taken en verantwoordelijkheden geborgd zijn. Ook bewaakt hij de invulling hiervan. Deze werkzaamheden liggen in het verlengde van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde die hij heeft gevolgd aan de Universiteit Twente. De afstudeerrichting Product Development zorgt samen met zijn opgedane ervaring voor het innovatieve en gebruiksgerichte karakter van zijn adviezen.

Gertjan ontzorgt de opdrachtgever, brengt zijn expertise in en verzorgt het proces en de organisatie van het project. Op deze wijze heeft hij aan de wieg gestaan van zowel het systeem als de beheerorganisatie achter DRIS in de provincie Gelderland. Ook de intelligente verkeerslichten (iVRI’s) in Leeuwarden zijn gerealiseerd onder zijn bezielende begeleiding. 

Op het Keypoint kantoor is Gertjan vaak geconcentreerd bezig met zijn projecten, maar loopt hij tussendoor graag binnen bij collega’s om ervaringen en kennis uit te wisselen. Zijn vrije tijd besteedt hij naast aan zijn gezin graag aan muziek maken op de basgitaar en het toeren op de motor.
Expert ITS en reisinformatiesystemen Openbaar Vervoer
Gertjan Stoel afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2007
voornaamste projectrolAdviseur Smart Mobility en ITS
werkveldenOpenbaar vervoer, Deelmobiliteit en Hubs

Projecten

Is betrokken bij

Begeleiding C-ITS Assen

Project

08 nov
Gertjan Stoel Door

Gertjan Stoel

Begeleiding C-ITS Assen

Het intelligente verkeerslicht (iVRI) is in opkomst. Maar wat kan je hiermee en wat wil je hiermee bereiken? Keypoint begeleidt gemeente Assen in het beantwoorden van deze vragen.

Lees verder
Begeleiding DRIS Drechtsteden

Project

08 nov
Gertjan Stoel Door

Gertjan Stoel

Begeleiding DRIS Drechtsteden

Het DRIS binnen de Drechtsteden nadert het einde van zijn levensduur als systeem. Keypoint adviseert in opdracht van de gemeente hoe in de toekomst de reiziger voorzien kan blijven worden van reisinformatie.

Lees verder