Heleen Edens
Adviseur Mobiliteit
Waarom verplaatst iemand zich van A naar B? En waarom kiest hij/zij (niet) voor een bepaald vervoermiddel? En hoe kunnen we hier invloed op uitoefenen met beleidsmaatregelen? Heleen verdiept zich graag in dit soort vraagstukken.

Heleen is afgestudeerd als planoloog. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in mobiliteitsvraagstukken, onder andere door het volgen van de minor Transport Infrastructuur en Logistiek.

Heleen is een aimabel persoon en denkt enthousiast met u mee. Ze werkt gestructureerd en zorgvuldig en is in staat een complex probleem snel te doorgronden. Door middel van data-analyses en gesprekken met de verschillende betrokken partijen komt zij tot een goed advies.

Heleen heeft ruime ervaring met OV-projecten zowel vanuit haar vorige baan als adviseur Openbaar Vervoer alsmede hier bij Keypoint. Ze biedt ondersteuning bij het concessiebeheer in Almere en zij geeft advies over hoe het OV verbeterd kan worden in Almelo. Daarnaast houdt ze zich bezig met monitoring en evaluatie van gedragsveranderingsprojecten, zoals het spitsmijdenproject A2 Nederweert- Eindhoven.

Buiten het werk is ze veel op de dansvloer te vinden. Heleen doet aan stijldansen en zumba. Daarnaast volgt ze ook fanatiek body balance lessen. Als ze niet sport, spreekt ze af met vrienden en maakt ze graag citytrips.
Wisselwerking tussen mobiliteit en ruimte heeft mijn aandacht
Heleen Edens afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2017
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenOpenbaar vervoer

Projecten

Is betrokken bij

M&E op de A2

Project

06 nov
Heleen Edens Door

Heleen Edens

M&E op de A2

Keypoint ondersteunt Rijkswaterstaat bij de Monitoring en Evaluatie (M&E) van het project Gedragsverandering A2 Nederweert-Eindhoven. In de ochtendspits op de A2 tussen Nederweert en Eindhoven is het erg druk. Om de doorstroming te verbeteren stimule...

Lees verder
Anders reizen in Haaglanden geanalyseerd

Project

07 nov
Heleen Edens Door

Heleen Edens

Anders reizen in Haaglanden geanalyseerd

In het kader van Beter Benutten Vervolg konden werknemers in de regio Haaglanden, die normaliter met auto naar werk reisden, gebruik maken van een probeerpas.

Lees verder