Hester Hellinga
Adviseur Mobiliteit
Hester heeft een grote interesse in alles wat met de fiets en duurzame mobiliteit te maken heeft. Ze haalt energie uit het stimuleren van (on)bewuste mobiliteitskeuzes en doet dit met veel enthousiasme en verantwoordelijkheid.

Vanaf het begin van haar studie Sociale Geografie heeft Hester zich gefocust op mobiliteitsvraagstukken. Deze kennis heeft ze verder uitgebreid als trainee bij een regionaal overheidsprogramma, waar ze ervaring opgedaan heeft met bestuurlijke advisering, politieke besluitvorming en het opstellen van mobiliteitsbeleid. Deze kennis zet ze in voor projecten voor lokale overheden.

Bij Keypoint Consultancy werkt Hester graag op het raakvlak van (duurzame) mobiliteit en gedrag. Dat vindt ze ook het leuke aan werken bij Keypoint: dat er niet alleen naar de verkeerssituatie wordt gekeken, maar ook naar het gedrag dat weggebruikers vertonen. Daarnaast zoekt ze graag naar zowel praktische áls innovatieve oplossingen.

In haar vrije tijd zit Hester graag op de (race-)fiets. Verder leest ze graag een goed boek, bezoekt ze concerten en staat ze op haar snowboard in de Alpen.
Haalt energie uit het stimuleren van mobiliteitskeuzes
Hester afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2018
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenFiets, Gedragsbeïnvloeding

Projecten

Is betrokken bij

Sanne en Hester aan de slag als beleidsmedewerkers Verkeer

Project

07 nov
Sanne Door

Sanne

Sanne en Hester aan de slag als beleidsmedewerkers Verkeer

Gemeente Haarlemmermeer wordt dit najaar ondersteunt door Sanne en Hester als beleidsadviseurs Verkeer.

Lees verder
Reistijdmeting stations en metrohaltes Amsterdam

Project

09 jan
Sanne Door

Sanne

Reistijdmeting stations en metrohaltes Amsterdam

Keypoint voert een reistijdmeting uit op alle treinstations en diverse metrohaltes in de gemeente Amsterdam. De gemeente wil graag hun verkeermodel valideren aan de hand van werkelijke verplaatsingen.

Lees verder