Joanne Bakhuis
Adviseur Mobiliteit

In de mobiliteitswereld ziet Joanne veel van haar interesses terugkomen, zoals de innovatie en toekomstgerichtheid, de bestuurlijke context en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Joanne heeft bestuurskunde, bedrijfskunde en European studies gestudeerd aan de Universiteit Twente. In kader van het Erasmus uitwisselingsprogramma heeft ze daarnaast een half jaar gestudeerd aan de universiteit van Umeå in Noord-Zweden. Naast haar studies heeft ze halfjaarlijks de onderbouwing van statenvoorstellen van de provincie Overijssel onderzocht.

Als bestuurskundige vindt Joanne het belangrijk om bij te dragen aan maatschappelijk relevante mobiliteitsprojecten. Mede dankzij haar ervaringen in Noord-Zweden is ze gedreven om bij te dragen aan een duurzame (mobiliteits-)wereld. Het duurzame profiel van Keypoint spreekt haar dan ook erg aan.

Als adviseur bij Keypoint heeft Joanne onder andere gewerkt aan monitoring van slimme en schone mobiliteit, een pilot in datagedreven beheer en het project Doortrappen.

In haar vrije tijd reist Joanne graag rond om nieuwe landen en steden te ontdekken. Daarnaast leest ze graag en houdt ze van Scandinavische films en series.

Enthousiast over duurzame mobiliteit
Joanne Bakhuis afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2019
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit