Johan Beltman
Adviseur Mobiliteit
Innovator, productdeveloper en projectleider. Johan is niet eenduidig te vatten in zijn werkzaamheden en hij houdt zich met veel verschillende kennisgebieden van Keypoint bezig. Daarbij is hij sterk en snel in het leggen van verbanden om tot verbeteringen van werkprocessen en producten van Keypoint te komen.

Johan studeerde Civiele Techniek aan de Universiteit Twente en studeerde af op exportmogelijkheden van innovatieve bouwwijzen. Tijdens zijn studie was Johan al werkzaam bij Keypoint.
Als creatieve duizendpoot is Johan actief in veel verschillende projecten. Bij al zijn werkzaamheden gaat hij echter duidelijk en doelgericht te werk en heeft hij altijd oog voor de organisatie en opdrachtgever.

Johan ziet altijd kansen in het verbinden van verschillende kennisgebieden, zowel binnen en buiten de verkeers- en vervoerswereld. De meest vernieuwende hiervan zijn RFID fietsonderzoeken waarbij, naast het aantal fietsen, ook de stallingsduur en motieven in kaart worden gebracht. Andere voorbeelden zijn het in kaart brengen van het gedrag van speedpedelec gebruikers in Gelderland en zijn zoektocht naar nieuwe mogelijkheden om verkeersdata in te zetten voor optimalisatie van het beheer van de openbare ruimte in Zwolle.

Buiten Keypoint houdt Johan zich bezig met de verbouwing van zijn eigen huis, welke hij van bouwval tot droomhuis omvormt.

 
Johan ziet altijd kansen in het verbinden van kennisgebieden
Johan afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2009
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenData, Verkeersanalyse

Projecten

Is betrokken bij

Planvorming DRIS OV Oost

Project

08 nov
Johan Door

Johan

Planvorming DRIS OV Oost

Hoe ziet DRIS er de komende 10 jaar uit binnen de grenzen van OV Oost? Voor het beantwoorden van deze vraag wordt een inventarisatie uitgevoerd, worden de kaders voor de komende 10 jaar en vervolgens een uitvoeringsplan opgesteld.

Lees verder
Inzet parkeerexpert in De Bilt

Project

09 aug
Johan Door

Johan

Inzet parkeerexpert in De Bilt

De gemeente De Bilt heeft Keypoint gevraagd een onafhankelijk expert op het gebied van parkeren te leveren om mee te denken over de parkeersituatie in het centrum van Bilthoven. Deze expert is aanwezig bij verschillende bijeenkomsten, waarin met een ...

Lees verder