Johan Beltman
Adviseur
Innovator, productdeveloper en projectleider. Johan is niet eenduidig te vatten in zijn werkzaamheden en hij houdt zich op veel verschillende kennisgebieden van Keypoint bezig. Daarbij is hij sterk en snel in het leggen van verbanden om tot verbeteringen van werkprocessen en producten van Keypoint te komen.

Johan studeerde Civiele Techniek aan de Universiteit Twente en studeerde af op exportmogelijkheden van innovatieve bouwwijzen. Tijdens zijn studie was Johan al werkzaam bij Keypoint.
Als creatieve duizendpoot is Johan actief in veel verschillende projecten. Bij al zijn werkzaamheden gaat hij echter duidelijk en doelgericht te werk en heeft hij altijd oog voor de organisatie en opdrachtgever.

Johan ziet altijd kansen in het verbinden van verschillende kennisgebieden, zowel binnen en buiten de verkeers- en vervoerswereld. De meest vernieuwende hiervan zijn RFID fietsonderzoeken waarbij, naast het aantal fietsen, ook de stallingsduur en motieven in kaart worden gebracht. Andere voorbeelden zijn het in kaart brengen van het gedrag van speedpedelec gebruikers in Gelderland en zijn zoektocht naar nieuwe mogelijkheden om verkeersdata in te zetten voor optimalisatie van het beheer van de openbare ruimte in Zwolle.

Buiten Keypoint houdt Johan zich bezig met de verbouwing van zijn eigen huis, welke hij van bouwval tot droomhuis omvormt.

 
Johan ziet altijd kansen in het verbinden van kennisgebieden
In dienst sinds2009
voornaamste projectrolAdviseur