Justin van Steijn
Adviseur Mobiliteit

Justin is adviseur mobiliteit en data-analist bij Keypoint Consultancy. Hij heeft 5 jaar ervaring met mobiliteitsprojecten en het inzetten van data in de mobiliteitswereld. Zo heeft hij meegewerkt aan diverse planontwikkelingen voor openbaar vervoer, fiets en wegverkeer. 

Steeds meer organisaties en overheden hebben de beschikking over verkeersdata. Justin denkt graag met u mee wat mogelijk is met deze data. Ook is hij in staat op een gestructureerde manier deze data te verwerken en te analyseren. Hij heeft het initiatief genomen voor Datapoint, het dataplatform van Keypoint, waarmee hij databronnen in de mobiliteitswereld toegankelijk maakt.

Op basis van deze databronnen maakt hij monitoringstools, visualiseert hij data op kaarten en in grafieken en verricht hij grootschalige data-analyses. Ook helpt hij bijvoorbeeld bedrijven met het inplannen van onderzoeksritten in het openbaar vervoer met gespecialiseerde software.

Vraagstukken die op het eerste oog ingewikkeld lijken, zijn voor Justin een interessante uitdaging. Samen met opdrachtgevers zoekt hij naar de meest gewenste oplossing. Zijn scherpte en toegankelijke persoonlijkheid maken hem tot een waardevolle adviseur.

Data en mobiliteit binnen bereik
Justin van Steijn afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2017
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenOpenbaar vervoer

Projecten

Is betrokken bij

Noord-Hollandse investeringsstrategie uitgebreid met openbaar vervoer

Project

08 apr
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Noord-Hollandse investeringsstrategie uitgebreid met openbaar vervoer

Mobiliteitsdata worden steeds belangrijker. Met behulp van data maken provincies en gemeenten hun beleid en plannen ze beheer en uitvoering. Zo ook de provincie Noord-Holland. Keypoint heeft opdracht gekregen om de eerder ontwikkelde rekenmethodes voor wegverkeer uit te breiden voor het openbaar vervoer.

Lees verder
Datapoint: De toekomst

Nieuws

25 jun
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Datapoint: De toekomst

Datapoint viert haar eerste verjaardag. Maar we zijn er nog lang niet. Wat zijn onze plannen voor de toekomst?

Lees verder