Maaike Hattink
Junior adviseur actieve mobiliteit

Of je je nou actief bezig houdt met het verkeer of niet, iedereen maakt er deel van uit. Dat maakt het vakgebied voor Maaike zo interessant. Ze zet graag haar tanden in vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en actieve mobiliteit. In een wereld waar steeds meer mensen bij komen en waar de uitdagingen op het gebied van ruimte en klimaat steeds meer toenemen, kunnen deze onderwerpen dan ook niet ontbreken.

Tijdens haar studie Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit heeft ze naast aandacht voor de fiets ook interesse ontwikkeld in het gedrag wat mensen vertonen in het verkeer. In haar derde jaar koos ze daarom voor de minor Toegepaste Psychologie om haar kennis te verbreden. Met een afstudeeronderzoek over fietsstimulering heeft zij de wereld van de fiets weten te omarmen. Dat uit zich nu in de fietsprojecten waar zij zich mee bezig houdt.

In haar vrije tijd is Maaike vaak te vinden in de sporthal om een potje te volleyballen. Daarnaast brengt ze graag tijd door met haar vrienden en familie en vindt ze het leuk om uit eten te gaan. Uiteraard kan tiramisu als toetje dan niet ontbreken. 

Enthousiast over de wondere wereld van (actieve) mobiliteit
Maaike afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2022
voornaamste projectrolJunior adviseur actieve mobiliteit