Mariska Winter
Adviseur Mobiliteit
Gevaarlijke kruisingen, een slechte doorstroming van het verkeer of duurzame mobiliteit; Mariska benadert verkeers- en mobiliteitsvraagstukken graag integraal. Door zowel naar de mens, het product als de context te kijken, denkt ze graag met u mee.

Na een studie Civiele Techniek met de master Traffic Engineering heeft Mariska ervaring opgedaan als contractadviseur en risicomanager. Ook nu in haar inhoudelijke rol als adviseur verkeer & mobiliteit gebruikt zij deze ervaring door verschillende belangen mee te wegen en scherp te zijn op risico’s.
Met een goed analytisch vermogen en haar communicatieve vaardigheden helpt zij u graag verder in een project. Mariska is betrokken, creëert overzicht in uw project en heeft oog voor kwaliteit.

Binnen Keypoint heeft Mariska uitgebreide ervaring opgedaan in verkeersanalyse, met als belangrijkste aandachtspunten verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid. Daarnaast gaat zij graag uitdagingen aan op het gebied van duurzame mobiliteit.

In haar vrije tijd zwemt, fietst en loopt Mariska graag. Ze doet dan ook geregeld mee aan een triatlon en  traint en coacht haar mede atleten op het zwemonderdeel. Op vakantie is ze echter het liefst te vinden op een surfboard.
Mariska kijkt naar de mens, het product en de context
Mariska afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2017
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenData, Fiets, Verkeersanalyse

Projecten

Is betrokken bij

Onderzoek verkeersafwikkeling Campus TU Delft

Project

18 apr
Mariska Door

Mariska

Onderzoek verkeersafwikkeling Campus TU Delft

Keypoint heeft advies uitgebracht over de bewustwording van deze nieuwe routes. Daarnaast hebben we een 0- en 1-meting uitgevoerd om het effect van de bewust makende acties te meten. Tot slot hebben we met cameraonderzoek de wachttijd voor gemotoriseerd verkeer op het kruispunt Jaffalaan – Mekelweg inzichtelijk gemaakt.

Lees verder
Cameraonderzoek MaasWaalpad

Project

18 nov
Mariska Door

Mariska

Cameraonderzoek MaasWaalpad

Cameraonderzoek snelfietsroute MaasWaalpad, onderzoek naar de verkeerssituatie op punten waar de fietser in de voorrang is gekomen.

Lees verder