Mariska Winter
Adviseur verkeer & mobiliteit
Gevaarlijke kruisingen, een slechte doorstroming van het verkeer of duurzame mobiliteit; Mariska benadert verkeer en mobiliteitsvraagstukken graag integraal. Door zowel naar de mens, het product als de context te kijken, denkt ze graag met u mee.

Na een studie Civiele Techniek met de master Traffic Engineering heeft Mariska ervaring opgedaan als contractadviseur en risicomanager. Ook nu in haar inhoudelijke rol als adviseur verkeer & mobiliteit gebruikt zij deze ervaring door verschillende belangen mee te wegen en scherp te zijn op risico’s.
Met een goed analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden helpt zij u graag verder in een project. Mariska is betrokken, creëert overzicht in uw project en heeft oog voor kwaliteit.

Binnen Keypoint heeft Mariska uitgebreide ervaring opgedaan in verkeersanalyse, met als belangrijkste aandachtspunten verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid. Daarnaast gaat zij graag uitdagingen aan op het gebied van duurzame mobiliteit.

In haar vrije tijd zwemt, fietst en loopt Mariska graag. Ze doet dan ook geregeld mee aan een triatlon en  traint en coacht haar mede atleten op het zwemonderdeel. Op vakantie is ze echter het liefst te vinden op een surfboard.
Mariska kijkt naar de mens, het product en de context
In dienst sinds2017
voornaamste projectrolAdviseur verkeer & mobiliteit