Mark ten Brummelhuis
Adviseur Smart Mobility en ITS
Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Opgeleid in de ICT en daarin ook lange tijd werkzaam geweest, gebruikt Mark zijn ervaring nu al ruim 15 jaar in de verkeers- en mobiliteitswereld. Deze technische bagage ondersteunt hem bij het beantwoorden van mobiliteitsvraagstukken.

Mark is een gedreven en resultaatgericht persoon, met een technische/praktische instelling waarmee het prettig samenwerken is. Mark staat open voor nieuwe ideeën, maar verliest daarbij de realiteit niet uit het oog.

Complexe projecten met een technische component voert Mark met veel plezier uit. Dit doet hij bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van de nieuwe iVRI architectuur, maar ook bij de toepassing van deze nieuwe architectuur tijdens de uitrol van iVRI’s in Twente en Noord-Brabant. Maar ook breder, zoals in C-ITS en DRIS projecten past Mark zijn kennis en kennis en ervaring graag toe.

Naast het werk is Mark samen met zijn zonen te vinden op het voetbalveld en zelfstandig maakt hij de nodige kilometers op de racefiets of ATB.
Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat
Mark ten Brummelhuis afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2008
voornaamste projectrolAdviseur Smart Mobility en ITS

Projecten

Is betrokken bij

Reisinformatie systeem (DRIS) busstation Zwolle

Project

04 mar
Mark ten Brummelhuis Door

Mark ten Brummelhuis

Reisinformatie systeem (DRIS) busstation Zwolle

Ten zuiden van het treinstation in Zwolle legt de gemeente Zwolle een nieuw busstation aan. Op dit nieuwe busstation brengt de provincie Overijssel in samenwerking met de gemeente Zwolle, ProRail en NS een Dynamisch Reisinformatie Systeem (DRIS) aan.

Lees verder
CROW publicatie Busvriendelijk wegontwerp

Nieuws

01 mar
Mark ten Brummelhuis Door

Mark ten Brummelhuis

CROW publicatie Busvriendelijk wegontwerp

Kennis over het busvriendelijk ontwerp van wegen is ondergebracht in veel verschillende kennisproducten. CROW werkt sinds het voorjaar 2016 samen met een werkgroep om die kennis te bundelen en om nieuwe kennis te ontwikkelen.

Lees verder