Mark ten Brummelhuis
Adviseur, Expert ITS
Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek en zijn ervaring als projectleider met resultaatgerichte persoonlijkheid zorgen hier voor.

Opgeleid in de ICT en daarin ook lange tijd werkzaam geweest, gebruikt Mark zijn ervaring nu al ruim 10 jaar in de verkeers- en mobiliteitswereld. Deze technische bagage ondersteunt hem bij het beantwoorden van mobiliteitsvraagstukken.

Mark is een gedreven en resultaatgerichte persoon, met een technisch/praktische instelling waarmee het prettig samenwerken is. Mark staat open voor nieuwe ideeën, maar verliest daarbij de realiteit niet uit het oog.

Complexe projecten met een technische component voert Mark met veel plezier uit. Dit doet hij bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van de nieuwe iVRI architectuur, maar ook de toepassing van deze nieuwe architectuur bij de uitrol van iVRI’s in Twente en Noord-Brabant. Maar ook breder, zoals in C-ITS en DRIS projecten past Mark zijn kennis en kennis en ervaring graag toe.

Naast het werk is Mark samen met zijn zonen te vinden op het voetbalveld en zelfstandig maakt hij de nodige kilometers op de racefiets of ATB.
Mark zet uw technische uitdaging om een concreet resultaat
In dienst sinds2008
voornaamste projectrolAdviseur, Expert ITS