Michiel Doelman
Vestigingsmanager, Adviseur ITS
Mensen verplaatsen zich al eeuwen. Over de jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel in geïnteresseerd in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan bieden aan mobiliteit. Hij is nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op dat vlak en hoe wij daar mee omgaan.

Michiel is als sociaal geograaf afgestudeerd op het snijvlak van geografie en (internationale) economie. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring in het uitvoeren en begeleiden van projecten.

Als projectmanager en adviseur heeft Michiel een voorkeur voor complexe en dynamische projecten. Hij is een daadkrachtig en gedreven bouwer en verbinder gericht op samenwerking, doel en resultaat. Hierbij stimuleert hij mensen uit te gaan van hun kracht om uiteindelijk samen tot de juiste prestaties te komen. Hij werkt graag samen met anderen en leert daarbij nog steeds van de mensen in zijn omgeving.

Projecten waar Michiel aan werkt, liggen op het snijvlak van ICT, gedrag en mobiliteit (smart mobility). Daarnaast heeft hij ervaring met planstudies. Momenteel ondersteunt Michiel de regio Arnhem Nijmegen bij de introductie van de iVRI en is hij als vestigingsmanager verantwoordelijk voor het Keypoint kantoor in Utrecht.

Zijn vrije tijd brengt hij vooral door op of rond het voetbalveld. Als trainer/coach van Sporting’70 MO17-1, als ouder en als supporter in stadion Galgenwaard. Verder brengt hij tijd door in de gym, fietst hij (soms) en vindt hij het leuk om in de keuken te staan.
Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat
Michiel afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2018
voornaamste projectrolVestigingsmanager, Adviseur ITS
werkveldenData, MaaS, Smart Mobility