Patrick Duwel
Directeur, Adviseur ITS
”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer. Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Als directeur vindt hij het belangrijk om mensen te enthousiasmeren en stimuleert hij iedereen om het beste uit zich zelf te halen. Hij is zich er als geen ander bewust van dat iedereen anders is en dat je samen het team maakt. Voor een goed advies draait het immers om mensen en het inzetten van hun kennis en kunde.

Het werkveld van mobiliteit is letterlijk en figuurlijk continu in beweging. Patrick heeft een achtergrond in de ICT en zet deze kennis al jaren in bij vraagstukken in het mobiliteitswerkveld. Hij gaat daarbij graag op zoek naar oplossingen waarbij verkeerskunde, ITS en ‘de mens’ elkaar versterken. Als projectleider/adviseur is Patrick onder meer betrokken bij de regionale en landelijke ITS vraagstukken zoals Talking Traffic en MaaS. Hij is dan ook dé expert om de vertaalslag te maken tussen de functionele vraag en de technische mogelijkheden die hiervoor beschikbaar zijn. Zo vormt hij de brug tussen ‘beide werelden’.

In het weekend zit Patrick regelmatig op de mountainbike om de conditie op peil te houden en zijn geest te laten uitwaaien.
”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer
In dienst sinds2003
voornaamste projectrolDirecteur, Adviseur ITS
werkveldenData, MaaS, Talking Traffic, Smart Mobility