Patrick Duwel
Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer. Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Als directeur vindt hij het belangrijk om mensen te enthousiasmeren en stimuleert hij iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Hij is zich er als geen ander van bewust dat iedereen anders is en dat je samen het team maakt. Voor een goed advies draait het immers om mensen en het inzetten van hun kennis en kunde.

Het werkveld van mobiliteit is letterlijk en figuurlijk continu in beweging. Patrick heeft een achtergrond in de ICT en zet deze kennis al jaren in bij vraagstukken in het mobiliteitswerkveld. Hij gaat daarbij graag op zoek naar oplossingen waarbij verkeerskunde, ITS en ‘de mens’ elkaar versterken. Als projectleider/adviseur is Patrick onder meer betrokken bij de regionale en landelijke ITS vraagstukken zoals Talking Traffic en MaaS. Hij is dan ook dé expert om de vertaalslag te maken tussen de functionele vraag en de technische mogelijkheden die hiervoor beschikbaar zijn. Zo vormt hij de brug tussen ‘beide werelden’.

In het weekend zit Patrick regelmatig op de mountainbike om de conditie op peil te houden en zijn geest te laten uitwaaien.

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer
Patrick Duwel afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2003
voornaamste projectrolDirecteur
werkveldenDeelmobiliteit en Hubs

Projecten

Is betrokken bij

Wiskundige uitwerking dynamische iVRI-data

Project

11 sep
Patrick Duwel Door

Patrick Duwel

Wiskundige uitwerking dynamische iVRI-data

In het programma Talking Traffic van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wordt met intelligente verkeersregelinstallaties (iVRI’s) ingezet op verbetering van de doorstroming en het beter informeren van weggebruikers. In-car informatiedie...

Lees verder
InCar Marktconsultatie

Project

01 jan
Patrick Duwel Door

Patrick Duwel

InCar Marktconsultatie

Keypoint Consultancy begeleidt samen met AT Osborne het project ITS In Car (Informatiediensten) voor Beter Benutten in opdracht van Stadsregio Arnhem Nijmegen. Arnhem Nijmegen is gedelegeerd opdrachtgever namens 10 regio's die deelnemen aan het proje...

Lees verder