Ramon Kamphuis
Adviseur Mobiliteit

Mensen verbinden is wat Ramon graag doet. Dit doet hij door te werken aan hoe mensen fysiek beter bij elkaar kunnen komen. Welke mobiliteitsopties zijn er? Hoe gebruikt de mens zijn omgeving? Dat zijn vragen waar Ramon zich graag mee bezighoudt, waarbij hij het belangrijk vindt om gezonde en duurzame mobiliteitsopties te stimuleren.

Maar Ramon verbindt ook op sociaal vlak. Hij is de schakel in een project die de verschillende belanghebbenden met elkaar verbindt. Dat doet Ramon door eerst goed te luisteren en door hen tijdig van goede informatie te voorzien. Ramon is iemand die goed kan samenwerken en dat ook graag doet. Tijdens projecten weet hij goed overzicht te houden. Dit doet hij door de situatie eerst goed in kaart te brengen en vervolgens ook vooruit te denken.

Tijdens zijn master Civiele Techniek en Management aan de Universiteit Twente heeft Ramon zich beziggehouden met de integrale oplossingen voor stedelijke problemen. Hij heeft daardoor een brede kennis op het gebied van mobiliteit en projectmanagement in het algemeen. Voor zijn master thesis heeft hij onderzoek gedaan naar stakeholder participatie in de aanbesteding van bus concessies. Daardoor heeft hij kennis van het betrekken van stakeholders in een complex proces.

In zijn vrije tijd speelt Ramon trompet in een harmonieorkest. Ramon gaat graag naar musea, concerten, theatervoorstellingen en festivals. Daarnaast is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Mensen met elkaar verbinden
Ramon Kamphuis afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2022
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit