Rogier Busscher
Adviseur Mobiliteit

Of Rogier nu een lange treinreis door het vlakke Nederlandse landschap maakt, lekker over de fietssnelweg fietst, of met een mooie snelheid op die zesstrooks snelweg rijdt, het verkeer blijft hem boeien.

Rogier is als civiel techneut geïnteresseerd in de verkeersprocessen die ervoor zorgen dat mensen naar hun werk kunnen, hun familie kunnen bezoeken en lekker van hun vrije tijd kunnen genieten. Hij is een enthousiasteling die bij iedere verkeerssituatie bezig is met optimalisatie en ziet waar kansen ter verbetering liggen. Naast het civieltechnische aspect is hij ook sterk in het analyseren van grote hoeveelheden data. Het bijeenbrengen van de juiste databronnen en die omzetting in tools voor monitoring of visualisaties zijn daarin aspecten waar hij graag mee bezig is.

Met zijn passie voor verkeer wil Rogier Nederland telkens weer een stukje beter maken. Naast zijn werk Rogier vaak te vinden op de dansvloer, het voetbalveld en in de sportschool. Daarnaast is hij altijd in voor een flinke hike of een avondje uitgebreid tafelen.

Geboeid door verkeer
Rogier Busscher afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2018
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit