Ronald Kuin
Adviseur Mobiliteit
Met zijn Master Traffic Engineering & Management helpt hij graag wegen, IT-systemen en reismogelijkheden te verbeteren. Ronald gaat hierbij enthousiast en resultaatgericht te werk. Dit doet hij met scherpe analyses en heldere adviezen. Bij Keypoint houdt Ronald zich onder meer bezig met en verkeerskundige adviezen en DRIS- projecten.

Verkeerskundig weet Ronald de situatie snel te doorgronden. Hij bedenkt effectieve oplossingen voor veiligheids- en doorstromingsproblemen. Hij schrikt niet van een scherm vol computercode en weet handig allerlei databronnen te gebruiken en te visualiseren om hiermee OV-, auto- en fietsverkeer te analyseren.

Ronalds organiserend vermogen komt goed van pas bij projecten rondom DRIS en andere thema’s. Hij weet wat belangrijk is en waar rekening mee te houden om goede reisinformatie te tonen. Op gestructureerde wijze helpt hij overheden (on-)mogelijkheden te identificeren en projecten uit te voeren. Zo zorgt hij onder andere voor mooie displays die binnen budget en planning gerealiseerd worden.

Buiten het werk is Ronald te vinden op de atletiekbaan. Hij draait zijn hand niet om voor een heuse twintig kamp, jureert af en toe en houdt zich ook bezig met de Nederlandse atletiekstatistieken. In de resterende tijd tuiniert hij en verbouwt hij zijn eigen groenten.
 
Scherpe analyses en heldere adviezen
Ronald afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2016
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenData, Dynamische reisinformatie, Monitoring & evaluatie

Projecten

Is betrokken bij

Reisinformatie systeem (DRIS) busstation Zwolle

Project

04 mar
Mark Door

Mark

Reisinformatie systeem (DRIS) busstation Zwolle

Ten zuiden van het treinstation in Zwolle legt de gemeente Zwolle een nieuw busstation aan. Op dit nieuwe busstation brengt de provincie Overijssel in samenwerking met de gemeente Zwolle, ProRail en NS een Dynamisch Reisinformatie Systeem (DRIS) aan.

Lees verder
Detachering adviseur Verkeer en Vervoer gemeente Nijkerk

Project

08 nov
Ronald Door

Ronald

Detachering adviseur Verkeer en Vervoer gemeente Nijkerk

Ronald versterkt tijdelijk het team Vakspecialisten van de gemeente Nijkerk met advisering op het gebied van verkeer en vervoer.

Lees verder