Ronald Kuin
Adviseur mobiliteit
Met zijn Master Traffic Engineering & Management helpt hij graag wegen, IT-systemen en reismogelijkheden te verbeteren. Ronald gaat hierbij enthousiast en resultaatgericht te werk. Dit doet hij met scherpe analyses en heldere adviezen. Bij Keypoint houdt Ronald zich onder meer bezig met en verkeerskundige adviezen en DRIS- projecten.

Verkeerskundig weet Ronald de situatie snel te doorgronden. Hij bedenkt effectieve oplossingen voor veiligheids- en doorstromingsproblemen. Hij schrikt niet van een scherm vol computercode en weet handig allerlei databronnen te gebruiken en te visualiseren om hiermee OV-, auto- en fietsverkeer te analyseren.

Ronalds organiserend vermogen komt goed van pas bij projecten rondom DRIS en andere thema’s. Hij weet wat belangrijk is en waar rekening mee te houden om goede reisinformatie te tonen. Op gestructureerde wijze helpt hij overheden (on-)mogelijkheden te identificeren en projecten uit te voeren. Zo zorgt hij onder andere voor mooie displays die binnen budget en planning gerealiseerd worden.

Buiten het werk is Ronald te vinden op de atletiekbaan. Hij draait zijn hand niet om voor een heuse twintig kamp, jureert af en toe en houdt zich ook bezig met de Nederlandse atletiekstatistieken. In de resterende tijd tuiniert hij en verbouwt hij zijn eigen groenten.
 
In dienst sinds2016
voornaamste projectrolAdviseur mobiliteit