Ronnie Poorterman
Adviseur Smart Mobility en ITS
Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem. Hij houdt zich bij Keypoint dan ook bezig met het vakgebied Smart Mobility in de breedste zin. Of het nu gaat om beleidsvraagstukken (zoals de bijdrage van Smart Mobility aan doelstellingen uit een omgevingsvisie), verkeersmanagement, data-gerelateerde projecten of Talking Traffic, Ronnie is erin thuis.

Met zijn verkeerskundige en projectmanagement achtergrond ontzorgt Ronnie opdrachtgevers bij hun verkeerskundige uitdagingen. Hij heeft als projectmanager en adviseur ruime ervaring met projecten op lokale, regionale en nationale schaal. Zijn projecten zijn vaak innovatief van aard, data-gedreven, met regionale (publiek-private) samenwerking, en op strategisch-tactisch niveau.

De stijl van Ronnie is herkenbaar als resultaatgericht, conceptueel creatief, eerst denken dan doen, no nonsense aanpak, met een goed gevoel voor organisatorische verhoudingen. Ronnie is een afmaker: afspraak is afspraak.

In zijn vrije tijd is Ronnie ook graag met mobiliteit bezig, maar dan net even anders. Hij maakt graag een tourritje met zijn hobbyauto, pakt de (race)fiets of gaat wandelen op de Loenermark.
 
Slimme mobiliteit houdt je in beweging
Ronnie Poorterman afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2019
voornaamste projectrolAdviseur Smart Mobility en ITS