Ronnie Quaink
Teamleider, Adviseur ITS
Ronnie houdt zich bij Keypoint volop met het vakgebied ITS (intelligente Transport Systemen) bezig. Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven is de kern van zijn werk.

Met zijn technische achtergrond, vanuit de telecom en technische automatisering, begeleidt Ronnie opdrachtgevers bij nieuwe uitdagingen in de ITS wereld. Zijn praktische kennis van ontwikkeling- en verificatie trajecten komt daarbij volledig tot zijn recht.

Ronnie is sociaal, prettig in de omgang en gaat graag met u in gesprek over wat ITS voor u kan betekenen. Pragmatisch, doelgericht en respectvol samenwerken staat bij Ronnie voorop.

Met de opgedane ervaring uit het bedrijfsleven heeft Ronnie verschillende DRIS (Dynamische Reis Informatie Systeem) en ITS gerelateerde projecten intensief begeleid en ondersteund. Denk daarbij aan landelijke programma’s als Beter Benutten en  Talking Traffic. Alle stappen van een proces, van voorbereiding tot en met de uiteindelijke realisatie in praktijk, zijn bij Ronnie in goede handen.

In zijn vrije tijd gaat Ronnie graag hardlopen of fietsen. Naast sporten is muziek luisteren en gitaar spelen zijn grote hobby. Hij bezoekt regelmatig concerten waar de nodige decibels worden geproduceerd.
 
Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven
In dienst sinds2006
voornaamste projectrolTeamleider, Adviseur ITS