Ronnie Quaink
Teamleider Smart Mobility en ITS
Ronnie houdt zich bij Keypoint volop bezig met het vakgebied ITS (Intelligente Transport Systemen). Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven is de kern van zijn werk.

Met zijn technische achtergrond, vanuit de telecom en technische automatisering, begeleidt Ronnie opdrachtgevers bij nieuwe uitdagingen in de ITS-wereld. Zijn praktische kennis van ontwikkelings- en verificatietrajecten komt daarbij volledig tot zijn recht.

Ronnie is sociaal, prettig in de omgang en gaat graag met u in gesprek over wat ITS voor u kan betekenen. Pragmatisch, doelgericht en respectvol samenwerken staat bij Ronnie voorop.

Met de opgedane ervaring uit het bedrijfsleven heeft Ronnie verschillende DRIS (Dynamisch Reis Informatie Systeem) en ITS gerelateerde projecten intensief begeleid en ondersteund. Denk daarbij aan landelijke programma’s als Beter Benutten en  Talking Traffic. Alle stappen van een proces, van voorbereiding tot en met de uiteindelijke realisatie in praktijk, zijn bij Ronnie in goede handen.

In zijn vrije tijd gaat Ronnie graag hardlopen of fietsen. Naast sporten is muziek luisteren en gitaar spelen zijn grote hobby. Hij bezoekt regelmatig concerten waar de nodige decibels worden geproduceerd.
Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven
Ronnie Quaink afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2006
voornaamste projectrolTeamleider Smart Mobility en ITS

Projecten

Is betrokken bij

Landelijke begeleiding voor prioritering Openbaar Vervoer en Nood- en Hulpdiensten

Project

13 nov
Ronnie Quaink Door

Ronnie Quaink

Landelijke begeleiding voor prioritering Openbaar Vervoer en Nood- en Hulpdiensten

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W), regionale en lokale overheden en het bedrijfsleven investeren tot en met 2020 samen zo’n 90 miljoen euro in het Partnership Talking Traffic. Dit samenwerkingsverband met o.a. de verkeersindustrie...

Lees verder
Verkeerskundige analyse van VRI naar iVRI

Nieuws

23 nov
Ronnie Quaink Door

Ronnie Quaink

Verkeerskundige analyse van VRI naar iVRI

Wegbeheerders, rijksoverheid en bedrijfsleven werken sinds 2016 samen in het Innovatief Partnership Talking Traffic. Onderdeel van dit project is het vervangen van verkeersregelinstallaties door de zogenaamde iVRI.

Lees verder