Ronny Berning
Adviseur ITS
De wereld wordt steeds kleiner. Met de komst van nieuwe technieken en technologieën is de hele wereld binnen handbereik. Ondertussen verplaatsen we ons de hele dag, van huis naar werk, naar sport en familie. Door de nieuwste ontwikkelingen gaan we dat de komende jaren steeds efficiënter, effectiever en milieuvriendelijker doen. Met zijn kennis van de nieuwste generaties verkeerslichten (iVRI’s) en digitale informatieverwerking draagt Ronny hier actief aan bij.

Ronny is een gedreven en betrokken persoon. Zijn drijfveren zijn innovatie en kansen benutten. Hij heeft zich verdiept in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de verkeerslichten. De ontwikkelingen daarin zullen in een stroomversnelling komen, omdat alles met iedereen communiceert (Talking Traffic). Daarbij zal naast doorstroming ook steeds meer aandacht zijn voor veiligheid, milieu en het delen van informatie met de weggebruiker. Iedere verkeerssituatie, elke weersituatie kan om maatoplossingen vragen. Hierin wordt voorzien door de iVRI. Ronny draagt hieraan bij middels iVRI ombouwprojecten bij de gemeente Almelo en de Provincie Noord Brabant.

Werken aan de mobiliteit van morgen waarin we aandacht hebben voor comfort, betrouwbaarheid  en veiligheid en daarbij het milieu zeker willen ontzien maakt dat dit elke weggebruiker raakt en bij iedereen tot de verbeelding spreekt.
Ronny's drijfveren zijn innovatie en kansen benutten
In dienst sinds2018
voornaamste projectrolAdviseur ITS