Ronny Berning
Adviseur Smart Mobility en ITS
De wereld wordt steeds kleiner. Met de komst van nieuwe technieken en technologieën is de hele wereld binnen handbereik. Ondertussen verplaatsen we ons de hele dag, van huis naar werk, naar sport en familie. Door de nieuwste ontwikkelingen gaan we dat de komende jaren steeds efficiënter, effectiever en milieuvriendelijker doen. Met zijn kennis van de nieuwste generaties verkeerslichten (iVRI’s) en digitale informatieverwerking draagt Ronny hier actief aan bij.

Ronny is een gedreven en betrokken persoon. Zijn drijfveren zijn innovatie en kansen benutten. Hij heeft zich verdiept in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de verkeerslichten. De ontwikkelingen daarin zullen in een stroomversnelling komen, omdat alles met iedereen communiceert (Talking Traffic). Daarbij zal er naast doorstroming ook steeds meer aandacht zijn voor veiligheid, milieu en het delen van informatie met de weggebruiker. Iedere verkeerssituatie, elke weersituatie kan om maatoplossingen vragen. Hierin wordt voorzien door de iVRI. Ronny draagt hieraan bij middels iVRI ombouwprojecten bij de gemeente Almelo en de Provincie Noord Brabant.

Werken aan de mobiliteit van morgen waarin we aandacht hebben voor comfort, betrouwbaarheid  en veiligheid en daarbij het milieu zeker willen ontzien maakt dat dit elke weggebruiker raakt en bij iedereen tot de verbeelding spreekt.
Ronny's drijfveren zijn innovatie en kansen benutten
Ronny Berning afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2018
voornaamste projectrolAdviseur Smart Mobility en ITS

Projecten

Is betrokken bij

Intelligente iVRI’s stroomlijnen het verkeer in Almelo

Project

18 apr
Ronny Berning Door

Ronny Berning

Intelligente iVRI’s stroomlijnen het verkeer in Almelo

De gemeente Almelo heeft zich tot doel gesteld om de komende decennia het verkeer op de rondweg van Almelo optimaal te bedienen. Hiervoor vervangt de gemeente in 2018 op het zuidelijke deel, het oostelijke deel van de rondweg en de toegangswegen de verkee

Lees verder
Verkeerskundige analyse van VRI naar iVRI

Nieuws

23 nov
Ronnie Quaink Door

Ronnie Quaink

Verkeerskundige analyse van VRI naar iVRI

Wegbeheerders, rijksoverheid en bedrijfsleven werken sinds 2016 samen in het Innovatief Partnership Talking Traffic. Onderdeel van dit project is het vervangen van verkeersregelinstallaties door de zogenaamde iVRI.

Lees verder