Sander Jacobs
Adviseur Smart Mobility en ITS
Pragmatisch, analytisch en sociaal. Dat zijn de kernmerken die collega’s aan Sander toekennen. Sander is sterk in het organiseren en is als procesbegeleider en projectleider betrokken bij verschillende werkzaamheden binnen Keypoint Consultancy. Hij analyseert snel het probleem,
kan goed luisteren en vormt de schakel tussen alle betrokkenen. Een echte verbinder. Sander is daarnaast prettig in de omgang en weet met zijn charisma en aanstekelijke lach de mensen met wie hij samenwerkt te enthousiasmeren.
 
De strakke projecten en processen laat Sander in zijn vrije tijd volledig los. Om zijn hoofd leeg te maken leeft hij zich uit in de boksschool. Een echte passie heeft hij voor Italië en de Italiaanse keuken. Daarnaast maakt hij vaak dagtripjes en is bij menig pubquiz te vinden. Sander weet op veel onzinnige vragen tijdens pubquizzen het antwoord. Vraag hem de tweede namen van Tim en Tom Coronel en hij weet het!
 
Waarnemen, denken, doen
Sander afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2015
voornaamste projectrolAdviseur Smart Mobility en ITS
werkveldenSmart Mobility

Projecten

Is betrokken bij

Parkeerdata P+R locaties verbeterd

Project

18 apr
Sander Door

Sander

Parkeerdata P+R locaties verbeterd

Een goede bereikbaarheid is cruciaal voor het economische en maatschappelijke potentieel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). Keypoint heeft namens de gemeenten de parkeerdata geactualiseerd van alle 47 P&R locaties in de Metropoolregio.

Lees verder
Parkeerdata Overijsselse gemeenten ingevoerd

Project

20 sep
Sander Door

Sander

Parkeerdata Overijsselse gemeenten ingevoerd

Sinds 1 januari 2014 beschikt het Nationaal Parkeerregister (NPR) over parkeerdata als open data. Deze data is zowel statisch als dynamisch en steeds meer overheden ontsluiten deze data. Deze data biedt serviceproviders de mogelijkheid om reisinfor...

Lees verder