Sanne van Zundert
Adviseur Mobiliteit
Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem. Deze positieve, nuchtere en bovenal behulpzame adviseur denkt graag met u mee en is de verbindende schakel in het project.

Opgeleid als verkeerskundige en geograaf kijkt Sanne met een brede en frisse blik naar het vakgebied. Ze voelt zich betrokken bij tal van onderwerpen en collega’s waarderen haar vanwege haar kennis van zaken.

Een van die ‘zaken’ is fiets. Sanne is vanaf het begin betrokken geweest bij de Nationale Fiets Telweek; het eerste grootschalige onderzoek naar fietsgedrag in Nederland. Ze is snel in het doorgronden van gegevens en data en helpt de opdrachtgever dit om te zetten in relevante informatie.

Sanne achterhaalt wat mensen drijft om met een bepaald vervoermiddel of route te kiezen en laat zien wat dit voor effect heeft op het mobiliteitsnetwerk. Hierbij neemt ze ook de nieuwe ontwikkelingen en technieken mee, zoals de intelligente VRI.

In haar vrije tijd sport Sanne graag. Ze loopt een aantal keer per week hard bij de hardloopvereniging en is fanatiek op de tennisbaan. Ook vindt ze het tof om nieuwe steden en landen te ontdekken.
Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem.
Sanne afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2015
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit
werkveldenData, Fiets, Gedragsbeïnvloeding

Projecten

Is betrokken bij

Fietsparkeren in Lelystad

Project

01 feb
Sanne Door

Sanne

Fietsparkeren in Lelystad

Station Lelystad centrum fungeert als hét station van de gemeente Lelystad en het stationsgebied wordt dan ook intensief gebruikt. Verspreid over het stationsgebied is het mogelijk om de fiets te parkeren, zowel bewaakt als onbewaakt en overdekt als in de

Lees verder
Haarlemmermeer ontzorgd door twee beleidsadviseurs verkeer

Project

07 nov
Sanne Door

Sanne

Haarlemmermeer ontzorgd door twee beleidsadviseurs verkeer

Gemeente Haarlemmermeer wordt dit najaar ondersteund door Sanne en Hester als beleidsadviseurs Verkeer.

Lees verder