Sanne van Zundert
Adviseur mobiliteit
Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem. Deze positieve, nuchtere en bovenal behulpzame adviseur denkt graag met u mee en is de verbindende schakel in het project.

Opgeleid als verkeerskundige en geograaf kijkt Sanne met een brede en frisse blik naar het vakgebied. Ze voelt zich betrokken bij tal van onderwerpen en collega’s waarderen haar vanwege haar kennis van zaken.

Een van die ‘zaken’ is fiets. Sanne is vanaf het begin betrokken geweest bij de Nationale Fiets Telweek; het eerste grootschalige onderzoek naar fietsgedrag in Nederland. Ze is snel in het doorgronden van gegevens en data en helpt de opdrachtgever dit om te zetten in relevante informatie.

Sanne achterhaalt wat mensen drijft om met een bepaald vervoermiddel of route te kiezen en laat zien wat dit voor effect heeft op het mobiliteitsnetwerk. Hierbij neemt ze ook de nieuwe ontwikkelingen en technieken mee, zoals de intelligente VRI.

In haar vrije tijd sport Sanne graag. Ze loopt een aantal keer per week hard bij de atletiekvereniging en is fanatiek op de tennisbaan. Ook vindt ze het tof om nieuwe steden en landen te ontdekken.
Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem.
Sanne afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2015
voornaamste projectrolAdviseur mobiliteit