Stan van den Berg
Projectmedewerker
Data wordt het nieuwe goud genoemd. Verbetering van technieken zorgt ervoor dat data op grotere schaal verkregen worden en dat beslissingen sneller en effectiever genomen worden. Toch wordt beschikbare data niet volledig benut. Stan houdt zich bij Keypoint bezig met het verzamelen, analyseren en duiden van verschillende mobiliteit gerelateerde (big)data.

Stan heeft in zijn Bachelor sociale geografie en planologie een combinatie gezocht tussen politieke- en methodologische vakken. Op dit moment is Stan bezig met de Master Bestuur & Beleid waarmee hij zich verder verdiept in de bestuurskunde.

De invulling die Stan geeft aan zijn werkzaamheden bij Keypoint worden gekenmerkt door een combinatie van flexibiliteit en assertiviteit. Stan is een ondernemende en scherpe projectmedewerker die graag actief meedenkt bij de uitvoering van verschillende projecten.

Stan is in het bijzonder geïnteresseerd in politiek en muziek. In zijn vrije tijd spreekt Stan graag met vrienden af of is hij bezig met commissies. Tussen de momenten door tokkelt Stan op zijn gitaar of leest hij een boek.
In dienst sinds2016
voornaamste projectrolProjectmedewerker