Ward de Jong
Adviseur Mobiliteit

Ward is geïnteresseerd in de manier waarop wij als samenleving mobiliteit opnemen in de ruimte om ons heen. In het feit dat ruimte schaars is, terwijl we toch allemaal een bepaald niveau van mobiliteit verlangen, liggen volgens Ward de meest interessante vraagstukken. Een situatie waarin ruimtegebruik en mobiliteit optimaal gecombineerd zijn is het streven.

Tijdens zijn studie Planologie aan de Radboud Universiteit heeft Ward zich gespecialiseerd op het gebied van mobiliteit. Met een afstudeeronderzoek op het gebied van parkeerbeleid en deelmobiliteit heeft hij zijn kennis op het gebied van onderzoek en mobiliteit tot een hoger niveau weten te brengen.

Ward kenmerkt zich door zijn doorzettingsvermogen, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Bij ieder project weet hij deze kwaliteiten optimaal in te zetten om tot het beste resultaat te komen.

In zijn vrije tijd is Ward graag sportief bezig door onder andere te wielrennen, fitnessen en wandelen. Daarnaast speelt hij graag bordspellen en houdt hij van nieuwe plekken ontdekken door mooie reizen te maken.

Streven naar optimale mobiliteit en ruimtegebruik
Ward de Jong afwezig of onbereikbaar?
Neem contact op met een van onderstaande collega's
In dienst sinds2022
voornaamste projectrolAdviseur Mobiliteit