Nieuws

25 Jaar Keypoint

09 okt 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

okt 2021

25 Jaar Keypoint
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

25 Jaar Keypoint

09 okt 2021

Vijfentwintigjarig jubileum Keypoint.

Als je je onlangs hebt gerealiseerd dat het afgelopen vrijdag wel erg stil was vanuit Keypoint Consultancy, dan klopt dat. Vrijdag 1 oktober vierde Keypoint namelijk haar vijfentwintigjarig bestaan! Dit heugelijke feit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en dus hadden mijn collega Justin en ik de eer om een feestelijke dag te organiseren.

De precieze invulling van de dag was tot op het laatste moment zeer geheime informatie, maar we begonnen de dag in Deventer met koffie en taart, gevolgd door een potje ultimate frisbee. Ondanks dat de weergoden nog even hun best deden om het feestje een klein beetje te verpesten, werd de meerderheid al snel fanatiek en moest een ‘golden goal’ op gegeven moment het pleit beslechten. Team ‘zonder jas’ trok uiteindelijk aan het langste eind en dat had natuurlijk niks te maken met het feit dat de hesjes in de auto waren blijven liggen.

Vervolgens werden we opgedeeld in drie teams, om door het hele land opdrachten uit te voeren. Zo waren er punten te verdienen door allerlei landmarks in Nederland en zelfs het buitenland te bezoeken. Ook werden er punten gescoord met het uitvoeren van opdrachten en ondergetekende is nog steeds een beetje misselijk van het rijden van 10 rondjes achter elkaar op de rotonde in het pittoreske Nijkerk. Sommige teams namen de opdrachten wat minder serieus, anderen waren wat fanatieker. Wat wel opviel is dat geen enkel team er moeite mee had om af en toe de regels een beetje op te rekken, door oude foto’s in te sturen.

’s Avonds werd deze feestelijke dag afgesloten met een feest te Deventer, waar ook oud-collega’s voor uitgenodigd waren. We zijn zeer vereerd met het mooie aantal oud-Keypointers dat met ons het jubileum wilde vieren en onder het genot van een drankje en een blik op de foto’s die we die dag gemaakt hadden, werd het een gezellige borrel!

We willen natuurlijk iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan vijfentwintig jaar Keypoint hartelijk bedanken voor al het moois dat we de afgelopen jaren beleefd hebben en we kijken uit naar een minstens zo mooie komende vijfentwintig jaar. Dat geldt natuurlijk zeker voor onze opdrachtgevers, met wie we uitzien naar een goede blijvende samenwerking de komende jaren. Bedankt!

Namens de jubileumcommissie, Rogier Busscher

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

iVRI en de Metropool Regio Amsterdam. Huidige uitrol en hoe verder

Project

10 nov
Ronny Door

Ronny

iVRI en de Metropool Regio Amsterdam. Huidige uitrol en hoe verder

Eind 2020 stagneerde de uitrol van iVRI’s binnen de MRA. Keypoint Consultancy en Arcadis hebben in een gezamenlijk onderzoek de oorzaken in kaart gebracht en de adviezen gegeven voor het vervolg.

Lees verder
Rotondes maken plaats voor iVRI om doorstroming te bevorderen.

Project

10 nov
Ronny Door

Ronny

Rotondes maken plaats voor iVRI om doorstroming te bevorderen.

In de provincie Noord Brabant is de N264 een belangrijke oost-westverbinding tussen de A50 bij Uden en de A73 bij Haps. Omdat de verkeersafwikkeling in met name de ochtend en avondspitsen regelmatig tot problemen leidt heeft de provincie aan Witteveen+Bos en Keypoint Consultancy de opdracht gegeven dit aan te pakken met als doel de doorstroming op, en de leefbaarheid rond de N264 te verbeteren.

Lees verder
Verkeersplan Twekkelo

Project

19 okt
Erik Door

Erik

Verkeersplan Twekkelo

Keypoint faciliteert de Vereniging Behoud Twekkelo bij het maken van een Verkeersplan. Het doel is om het buurtschap te ondersteunen bij het maken van een gedragen Verkeersplan dat Twekkelo verkeersluw en veiliger maakt en tegelijkertijd bereikbaar houdt voor bewoners en bezoekers.

Lees verder