Nieuws

25 Jaar Keypoint

09 okt 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

okt 2021

25 Jaar Keypoint
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

25 Jaar Keypoint

09 okt 2021

Vijfentwintigjarig jubileum Keypoint.

Als je je onlangs hebt gerealiseerd dat het afgelopen vrijdag wel erg stil was vanuit Keypoint Consultancy, dan klopt dat. Vrijdag 1 oktober vierde Keypoint namelijk haar vijfentwintigjarig bestaan! Dit heugelijke feit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en dus hadden mijn collega Justin en ik de eer om een feestelijke dag te organiseren.

De precieze invulling van de dag was tot op het laatste moment zeer geheime informatie, maar we begonnen de dag in Deventer met koffie en taart, gevolgd door een potje ultimate frisbee. Ondanks dat de weergoden nog even hun best deden om het feestje een klein beetje te verpesten, werd de meerderheid al snel fanatiek en moest een ‘golden goal’ op gegeven moment het pleit beslechten. Team ‘zonder jas’ trok uiteindelijk aan het langste eind en dat had natuurlijk niks te maken met het feit dat de hesjes in de auto waren blijven liggen.

Vervolgens werden we opgedeeld in drie teams, om door het hele land opdrachten uit te voeren. Zo waren er punten te verdienen door allerlei landmarks in Nederland en zelfs het buitenland te bezoeken. Ook werden er punten gescoord met het uitvoeren van opdrachten en ondergetekende is nog steeds een beetje misselijk van het rijden van 10 rondjes achter elkaar op de rotonde in het pittoreske Nijkerk. Sommige teams namen de opdrachten wat minder serieus, anderen waren wat fanatieker. Wat wel opviel is dat geen enkel team er moeite mee had om af en toe de regels een beetje op te rekken, door oude foto’s in te sturen.

’s Avonds werd deze feestelijke dag afgesloten met een feest te Deventer, waar ook oud-collega’s voor uitgenodigd waren. We zijn zeer vereerd met het mooie aantal oud-Keypointers dat met ons het jubileum wilde vieren en onder het genot van een drankje en een blik op de foto’s die we die dag gemaakt hadden, werd het een gezellige borrel!

We willen natuurlijk iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan vijfentwintig jaar Keypoint hartelijk bedanken voor al het moois dat we de afgelopen jaren beleefd hebben en we kijken uit naar een minstens zo mooie komende vijfentwintig jaar. Dat geldt natuurlijk zeker voor onze opdrachtgevers, met wie we uitzien naar een goede blijvende samenwerking de komende jaren. Bedankt!

Namens de jubileumcommissie, Rogier Busscher

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder