Project

Actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid

11 mrt 2014

Opdrachtgever

Gemeente Zeist

Projectrol

Advies

Start project

mrt 2014

Actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid
Sanne

Sanne

Adviseur Mobiliteit

Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem.

Opgeleid als verkeerskundige en geograaf kijkt Sanne met een brede en frisse blik naar het vakgebied.

Meer over Sanne

Andere betrokken collega's:

Actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid Zeist. In 2013 is in de gemeente Zeist het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan vastgesteld door de gemeenteraad. Keypoint heeft dit plan samen met de gemeente opgesteld. Deze succesvolle samenwerking wordt nu gecontinueerd in een verdere uitwerking van het GVVP. Als een coproductie wordt een actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid opgesteld. Het plan moet resulteren in concrete maatregelen voor de fietser, de voetganger en is gericht op het verbeteren van de verkeersveiligheid. De combinatie van deze verkeersaspecten is een logische aangezien de kwetsbare verkeersdeelnemers vaak betrokken zijn bij ongevallen en het meest hinder ondervinden van onveilige locaties. Naast fysieke maatregelen is er veel aandacht voor de menskant. Juist ook projecten gericht op gedragsbeïnvloeding maken deel uit van het actieplan. Het project is een samenwerking tussen de gemeente Zeist, de fietsersbond, VVN en Keypoint. Streven is dat het plan voor de zomer van 2014 gereed is.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Projectupdate

20 aug
Rick Door

Rick

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Het in-car tonen van brugopeningen is zinvol: mensen waarderen de informatie en ze passen hun gedrag (soms) aan. Dit blijkt uit onderzoek dat door Keypoint is uitgevoerd.

Lees verder
Matchen de matrixborden?

Nieuws

15 aug
Heleen Door

Heleen

Matchen de matrixborden?

Recent bracht Flitsmeister als eerste verkeersapp een complete integratie met matrixborden uit. Dit is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen Rijkswaterstaat, NDW (Nationale Databank Wegverkeersgegevens), en Be-Mobile / Flitsmeister binnen het partnership Talking Traffic. Keypoint heeft Rijkswaterstaat ondersteund met het uitvoeren van de ketentesten. We hebben onderzocht of de publiek-private dataketen goed werkt: waar het goed en mis ging in de dataketen.

Lees verder
Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Nieuws

16 jul
Ronnie Door

Ronnie

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Vorige maand daagden we u uit om uw vraagstuk in te dienen voor onze jubileumactie vanwege ‘10 jaar Keypoint Utrecht’. We ontvingen zeer interessante voorstellen, waarvoor dank! Na uitgebreide discussies en lang beraad hebben we een winnaar: de gemeente IJsselstein, met het onderwerp Mobiliteitspunten!

Lees verder