Project

Actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid

11 mrt 2014

Opdrachtgever

Gemeente Zeist

Projectrol

Advies

Start project

mrt 2014

Actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid
Sanne

Sanne

Adviseur Mobiliteit

Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem.

Opgeleid als verkeerskundige en geograaf kijkt Sanne met een brede en frisse blik naar het vakgebied.

Meer over Sanne

Andere betrokken collega's:

Actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid Zeist. In 2013 is in de gemeente Zeist het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan vastgesteld door de gemeenteraad. Keypoint heeft dit plan samen met de gemeente opgesteld. Deze succesvolle samenwerking wordt nu gecontinueerd in een verdere uitwerking van het GVVP. Als een coproductie wordt een actieplan Fietsen, Lopen en Verkeersveiligheid opgesteld. Het plan moet resulteren in concrete maatregelen voor de fietser, de voetganger en is gericht op het verbeteren van de verkeersveiligheid. De combinatie van deze verkeersaspecten is een logische aangezien de kwetsbare verkeersdeelnemers vaak betrokken zijn bij ongevallen en het meest hinder ondervinden van onveilige locaties. Naast fysieke maatregelen is er veel aandacht voor de menskant. Juist ook projecten gericht op gedragsbeïnvloeding maken deel uit van het actieplan. Het project is een samenwerking tussen de gemeente Zeist, de fietsersbond, VVN en Keypoint. Streven is dat het plan voor de zomer van 2014 gereed is.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Wij zijn als projectbeheerder sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek en andere leden van het projectmanagement team op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder
Monitor Mobiliteit

Project

20 mrt
Edgar Door

Edgar

Monitor Mobiliteit

Voor de gemeente Almere heeft Keypoint een Monitor Mobiliteit opgesteld voor auto, fiets, openbaar vervoer en verkeersveiligheid. En daarnaast is met behulp van Fiets Telweek data inzicht verkregen in het hoofdnet fiets en fietsvertragingen bij verkeerslichten in het centrum.

Lees verder