Project

Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility

27 jun 2019

Opdrachtgever

Vervoerregio Amsterdam in opdracht van Metropool Regio Amsterdam

Projectrol

Programma-adviseur Data

Start project

apr 2019

Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Data is het fundament voor ieder innovatief mobiliteitsproject. Om Smart Mobility als wegbeheerder te omarmen, is actief databeleid nodig. Wegbeheerders en marktpartijen moeten komende jaren meer inzicht krijgen door actief databeleid te voeren. Het programma Smart Mobility Metropoolregio Amsterdam jaagt deze ontwikkeling aan.

De metropoolregio jaagt data-ontwikkelingen in de regio aan door kennissessies over dataontwikkelingen te organiseren, het initatief te nemen om lokale dataprojecten op regionaal te schalen en publieke en private organisaties bij elkaar te brengen om data te ontsluiten, te delen en kwalitatief hoogwaardig bruikbaar te maken.

Keypoint levert expertise op het gebied van de inrichting van de mobiliteitsdataketen. We maken inzichtelijk welke rollen en verantwoordelijkheden publieke en private organisaties kunnen hebben in het datalandschap. In de Metropoolregio Amsterdam doen we dit door kennisdeling en procesbegeleiding.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Geslaagde Datadag Mobiliteit

Nieuws

09 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Geslaagde Datadag Mobiliteit

We kijken terug op een geslaagde Datadag Mobiliteit, met een drukbezochte interactieve webinar over data uit voertuigen door Keypoint en NDW, en mooie één op één gesprekken in onze digitale stand.

Lees verder
Helpen in Houten

Project

08 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Helpen in Houten

Als projectleider mobiliteit zorgen wij ervoor dat diverse projecten in Houten worden gerealiseerd. We richten ons vooral op projecten uit de mobiliteitsvisie Eiland van Schalkwijk.

Lees verder
Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

Nieuws

09 mrt
Bas Door

Bas

Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

In Nederland is afgesproken dat eind 2023 alle wegbeheerders Mobiliteitsdata leveren. De zogenaamde Digitaliserings-opgave. Bij Keypoint is Bas Pietersen volop met dit onderwerp bezig. Maar wat betekent het eigenlijk, wat is de stand van zaken en wat gaat het ons brengen?

Lees verder