Project

Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility

27 jun 2019

Opdrachtgever

Vervoerregio Amsterdam in opdracht van Metropool Regio Amsterdam

Projectrol

Programma-adviseur Data

Start project

apr 2019

Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Data is het fundament voor ieder innovatief mobiliteitsproject. Om Smart Mobility als wegbeheerder te omarmen, is actief databeleid nodig. Wegbeheerders en marktpartijen moeten komende jaren meer inzicht krijgen door actief databeleid te voeren. Het programma Smart Mobility Metropoolregio Amsterdam jaagt deze ontwikkeling aan.

De metropoolregio jaagt data-ontwikkelingen in de regio aan door kennissessies over dataontwikkelingen te organiseren, het initatief te nemen om lokale dataprojecten op regionaal te schalen en publieke en private organisaties bij elkaar te brengen om data te ontsluiten, te delen en kwalitatief hoogwaardig bruikbaar te maken.

Keypoint levert expertise op het gebied van de inrichting van de mobiliteitsdataketen. We maken inzichtelijk welke rollen en verantwoordelijkheden publieke en private organisaties kunnen hebben in het datalandschap. In de Metropoolregio Amsterdam doen we dit door kennisdeling en procesbegeleiding.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder