Project

Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility

27 jun 2019

Opdrachtgever

Vervoerregio Amsterdam in opdracht van Metropool Regio Amsterdam

Projectrol

Programma-adviseur Data

Start project

apr 2019

Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility
Dennis

Dennis

Adviseur Smart Mobility en ITS

Analyseert mobiliteit in een bredere context

Collega’s zien Dennis als een communicatief sterke adviseur met een duidelijke visie en met een goed gevoel voor humor.

Meer over Dennis

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Data is het fundament voor ieder innovatief mobiliteitsproject. Om Smart Mobility als wegbeheerder te omarmen, is actief databeleid nodig. Wegbeheerders en marktpartijen moeten komende jaren meer inzicht krijgen door actief databeleid te voeren. Het programma Smart Mobility Metropoolregio Amsterdam jaagt deze ontwikkeling aan.

De metropoolregio jaagt data-ontwikkelingen in de regio aan door kennissessies over dataontwikkelingen te organiseren, het initatief te nemen om lokale dataprojecten op regionaal te schalen en publieke en private organisaties bij elkaar te brengen om data te ontsluiten, te delen en kwalitatief hoogwaardig bruikbaar te maken.

Keypoint levert expertise op het gebied van de inrichting van de mobiliteitsdataketen. We maken inzichtelijk welke rollen en verantwoordelijkheden publieke en private organisaties kunnen hebben in het datalandschap. In de Metropoolregio Amsterdam doen we dit door kennisdeling en procesbegeleiding.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Nieuws

16 jul
Ronnie Door

Ronnie

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Vorige maand daagden we u uit om uw vraagstuk in te dienen voor onze jubileumactie vanwege ‘10 jaar Keypoint Utrecht’. We ontvingen zeer interessante voorstellen, waarvoor dank! Na uitgebreide discussies en lang beraad hebben we een winnaar: de gemeente IJsselstein, met het onderwerp Mobiliteitspunten!

Lees verder
Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility

Project

27 jun
Dennis Door

Dennis

Adviseur Data in MRA-programma Smart Mobility

Het programma Smart Mobility Metropoolregio Amsterdam is het programma dat de smart mobility projecten in de regio samenbrengt. Het zorgt voor opschaling van lokale initiatieven naar regionale ontwikkelingen. Het kernteam Data neemt hiertoe het initiatief en zorgt voor kennisdeling. Onze adviseur Dennis Hijkoop is als adviseur Data betrokken.

Lees verder
DRIS beheer Overijssel

Project

04 jun
Ronald Door

Ronald

DRIS beheer Overijssel

Keypoint beheert binnen OV-Oost voor de provincie Overijssel de DRIS displays. Alle honderden displays in Overijssel voorzien dagelijks duizenden busreizigers van informatie. Om te zorgen dat deze displays goed functioneren en incidenten verholpen worden voert Keypoint het beheer uit.

Lees verder