Project

Adviseur Monitoring & Evaluatie Beter Benutten Noord-Oost Nederland

14 okt 2015

Opdrachtgever

Gemeente Zwolle

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

okt 2015

Adviseur Monitoring & Evaluatie Beter Benutten Noord-Oost Nederland
Erik

Erik

Adviseur Mobiliteit

Analytisch en gedreven door duurzame mobiliteitsveranderingen

Hoe kunnen we de transitie naar duurzame mobiliteit concreet vormgeven? En hoe kunnen we de voortgang en het effect van beleid en maatregelen het beste meten? Concrete vragen waarvoor u bij Erik aan het juiste adres bent.

Meer over Erik

Andere betrokken collega's:

Keypoint vervult in vier Beter Benuttenregio’s in Noord-Oost Nederland de rol van Adviseur Monitoring & Evaluatie. Het gaat om de regio's Twente, Zwolle-Kampen, Groningen-Assen en Stedendriehoek. Beter Benutten (Vervolg) Het Beter Benutten Vervolgprogramma (2015-2017) bouwt voort op het succesvolle Rijksprogramma Beter Benutten. In dat programma streven Rijk, regio’s en bedrijfsleven samen naar een betere benutting van bestaande infrastructuur, met name door vraagbeïnvloedingsmaatregelen en Intelligente Transport Systemen (ITS). Daarnaast worden binnen dit programma enkele (fiets)inframaatregelen gerealiseerd, die de gedragsverandering kunnen faciliteren of specifieke knelpunten kunnen oplossen. Rol Adviseur Monitoring & Evaluatie Monitoring & Evaluatie (M&E) is een belangrijke drager van het Beter Benutten programma. Doordat budgetten teruglopen is het, meer dan in het verleden, van belang dat in beeld wordt gebracht of de investeringen ook daadwerkelijk wat opgeleverd hebben. Daarvoor wordt op landelijk, regionaal en maatregelniveau M&E toegepast. De rol van Keypoint binnen de M&E is per regio verschillend. Zo vertegenwoordigd Keypoint alle regio’s op landelijk niveau en coördineren we de regionale effectmetingen. Daarnaast wordt voor enkele regio’s ook actief de voortgang van het regionale programma bewaakt en worden projectleiders geadviseerd over de monitoring en evaluatie van de maatregelen.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder
Met MaaS over de rivier

Project

29 jun
Michiel Door

Michiel

Met MaaS over de rivier

De A2 tussen Deil en Vught wordt drukker. Om de regio bereikbaar te houden moet er wat gebeuren. Naast infrastructuur wordt nadrukkelijk gekeken anders reizen en wordt de komende jaren het fundament gelegd voor Mobility as a Service.

Lees verder
Terug naar de files?

Nieuws

27 jun
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Terug naar de files?

Het wordt weer drukker op de weg. Maakt u zich al zorgen over de files die nu al weer ontstaan en na de zomer nog veel langer zullen zijn?

Lees verder