Project

Adviseur Monitoring & Evaluatie Beter Benutten Noord-Oost Nederland

14 okt 2015

Opdrachtgever

Gemeente Zwolle

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

okt 2015

Adviseur Monitoring & Evaluatie Beter Benutten Noord-Oost Nederland
Erik

Erik

Adviseur Mobiliteit

Analytisch en gedreven door duurzame mobiliteitsveranderingen

Hoe kunnen we de transitie naar duurzame mobiliteit concreet vormgeven? En hoe kunnen we de voortgang en het effect van beleid en maatregelen het beste meten? Concrete vragen waarvoor u bij Erik aan het juiste adres bent.

Meer over Erik

Andere betrokken collega's:

Keypoint vervult in vier Beter Benuttenregio’s in Noord-Oost Nederland de rol van Adviseur Monitoring & Evaluatie. Het gaat om de regio's Twente, Zwolle-Kampen, Groningen-Assen en Stedendriehoek. Beter Benutten (Vervolg) Het Beter Benutten Vervolgprogramma (2015-2017) bouwt voort op het succesvolle Rijksprogramma Beter Benutten. In dat programma streven Rijk, regio’s en bedrijfsleven samen naar een betere benutting van bestaande infrastructuur, met name door vraagbeïnvloedingsmaatregelen en Intelligente Transport Systemen (ITS). Daarnaast worden binnen dit programma enkele (fiets)inframaatregelen gerealiseerd, die de gedragsverandering kunnen faciliteren of specifieke knelpunten kunnen oplossen. Rol Adviseur Monitoring & Evaluatie Monitoring & Evaluatie (M&E) is een belangrijke drager van het Beter Benutten programma. Doordat budgetten teruglopen is het, meer dan in het verleden, van belang dat in beeld wordt gebracht of de investeringen ook daadwerkelijk wat opgeleverd hebben. Daarvoor wordt op landelijk, regionaal en maatregelniveau M&E toegepast. De rol van Keypoint binnen de M&E is per regio verschillend. Zo vertegenwoordigd Keypoint alle regio’s op landelijk niveau en coördineren we de regionale effectmetingen. Daarnaast wordt voor enkele regio’s ook actief de voortgang van het regionale programma bewaakt en worden projectleiders geadviseerd over de monitoring en evaluatie van de maatregelen.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Laten we de NTF-miljarden goed besteden

Nieuws

08 jun
Erik Door

Erik

Laten we de NTF-miljarden goed besteden

Binnen Keypoint zien we grote meerwaarde in het gebruik van mobiliteitsdata voor het doen van onderzoek en het maken van beleid.

Lees verder
Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

Nieuws

03 jun
Erik Door

Erik

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

Op 17 juni komt de Nederlandse fietswereld weer bij elkaar tijdens het Nationaal Fietscongres. Uiteraard is Keypoint ook dit jaar weer aanwezig.

Lees verder
P+R onderdeel van mobiliteitstransitie in provincie Utrecht

Project

01 jun
Cees Door

Cees

P+R onderdeel van mobiliteitstransitie in provincie Utrecht

De provincie Utrecht ziet P+R – ofwel Parkeren op Afstand – als een belangrijk onderdeel van de strategie om de mobiliteit in de provincie anders in te gaan richten. Keypoint werkt samen met Witteveen+Bos en Kwirkey bij het opstellen van de visie op P+R.

Lees verder