Project

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?

17 mei 2021

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Projectleider/inhoudelijk expert

Start project

dec 2020

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?
Mark

Mark

Adviseur Smart Mobility en ITS

Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat

Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Meer over Mark

Andere betrokken collega's:

Gertjan

Keypoints inhoudelijk experts zijn gevraagd om te bekijken of de dynamische toewijzing op het nieuwe busstation van Arnhem Centraal operationeel gemaakt kan worden.

Medio 2019 is het Dynamische Busstation Systeem Arnhem (DBSA) opgeleverd waarbij de dynamische reisinformatie wel, maar de functionaliteit voor de dynamische toewijzing van perrons niet in gebruik is genomen. Keypoint zal hiervoor eerst een analyse uitvoeren alvorens een plan van aanpak op te leveren met daarin beschreven een aantal scenario’s om dit alsnog gerealiseerd te krijgen.  

Keypoint heeft veel ervaring met dynamische perrontoewijzings- en, dynamische reisinformatie systemen. Te denken valt aan het uitvragen, het realiseren, het in beheer nemen van en het analyseren van problemen met betrekking tot deze systemen. Mocht u op dit vlak vragen hebben of ondersteuning wensen dan kunt u contact opnemen met Gertjan Stoel of Mark ten Brummelhuis.  

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder
Met MaaS over de rivier

Project

29 jun
Michiel Door

Michiel

Met MaaS over de rivier

De A2 tussen Deil en Vught wordt drukker. Om de regio bereikbaar te houden moet er wat gebeuren. Naast infrastructuur wordt nadrukkelijk gekeken anders reizen en wordt de komende jaren het fundament gelegd voor Mobility as a Service.

Lees verder
Terug naar de files?

Nieuws

27 jun
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Terug naar de files?

Het wordt weer drukker op de weg. Maakt u zich al zorgen over de files die nu al weer ontstaan en na de zomer nog veel langer zullen zijn?

Lees verder