Project

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?

17 mei 2021

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Projectleider/inhoudelijk expert

Start project

dec 2020

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?
Mark

Mark

Adviseur Smart Mobility en ITS

Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat

Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Meer over Mark

Andere betrokken collega's:

Gertjan

Keypoints inhoudelijk experts zijn gevraagd om te bekijken of de dynamische toewijzing op het nieuwe busstation van Arnhem Centraal operationeel gemaakt kan worden.

Medio 2019 is het Dynamische Busstation Systeem Arnhem (DBSA) opgeleverd waarbij de dynamische reisinformatie wel, maar de functionaliteit voor de dynamische toewijzing van perrons niet in gebruik is genomen. Keypoint zal hiervoor eerst een analyse uitvoeren alvorens een plan van aanpak op te leveren met daarin beschreven een aantal scenario’s om dit alsnog gerealiseerd te krijgen.  

Keypoint heeft veel ervaring met dynamische perrontoewijzings- en, dynamische reisinformatie systemen. Te denken valt aan het uitvragen, het realiseren, het in beheer nemen van en het analyseren van problemen met betrekking tot deze systemen. Mocht u op dit vlak vragen hebben of ondersteuning wensen dan kunt u contact opnemen met Gertjan Stoel of Mark ten Brummelhuis.  

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Project

14 sept
Patrick Door

Patrick

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Bij de bouw van een villa ontstaat onzekerheid over de autolift in de nieuwe parkeerkelder. Keypoint helpt met een simulatie van de parkeerbewegingen.

Lees verder
Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

Project

08 sept
Liesbeth Door

Liesbeth

Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

We hebben de sluiting van de Weesperstraat in Amsterdam onder de loep genomen. Door gebruikt te maken van openbare data kunnen we kijken naar de effecten op het openbaar vervoer. Liesbeth en Justin nodigen u uit om te kijken wat er onder andere mogelijk is met openbare OV-data. Lees hier verder over hun bevindingen:

Lees verder
Het fietsen is weer begonnen

Project

05 sept
Justin Door

Justin

Het fietsen is weer begonnen

Vele Scholieren stappen vandaag weer op de fiets om naar school te komen. Dit is goed nieuws in een samenleving waarin we meer mensen op de fiets willen krijgen. Justin vraagt uw aandacht voor de obstakels die middelbare scholieren tegenkomen als ze regelmatig naar school fietsen. En waarom die zo belangrijk zijn om op te lossen.

Lees verder