Project

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?

17 mei 2021

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Projectleider/inhoudelijk expert

Start project

dec 2020

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?
Mark

Mark

Adviseur Smart Mobility en ITS

Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat

Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Meer over Mark

Andere betrokken collega's:

Gertjan

Keypoints inhoudelijk experts zijn gevraagd om te bekijken of de dynamische toewijzing op het nieuwe busstation van Arnhem Centraal operationeel gemaakt kan worden.

Medio 2019 is het Dynamische Busstation Systeem Arnhem (DBSA) opgeleverd waarbij de dynamische reisinformatie wel, maar de functionaliteit voor de dynamische toewijzing van perrons niet in gebruik is genomen. Keypoint zal hiervoor eerst een analyse uitvoeren alvorens een plan van aanpak op te leveren met daarin beschreven een aantal scenario’s om dit alsnog gerealiseerd te krijgen.  

Keypoint heeft veel ervaring met dynamische perrontoewijzings- en, dynamische reisinformatie systemen. Te denken valt aan het uitvragen, het realiseren, het in beheer nemen van en het analyseren van problemen met betrekking tot deze systemen. Mocht u op dit vlak vragen hebben of ondersteuning wensen dan kunt u contact opnemen met Gertjan Stoel of Mark ten Brummelhuis.  

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder