Project

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?

17 mei 2021

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Projectleider/inhoudelijk expert

Start project

dec 2020

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?
Mark

Mark

Adviseur Smart Mobility en ITS

Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat

Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Meer over Mark

Andere betrokken collega's:

Gertjan

Keypoints inhoudelijk experts zijn gevraagd om te bekijken of de dynamische toewijzing op het nieuwe busstation van Arnhem Centraal operationeel gemaakt kan worden.

Medio 2019 is het Dynamische Busstation Systeem Arnhem (DBSA) opgeleverd waarbij de dynamische reisinformatie wel, maar de functionaliteit voor de dynamische toewijzing van perrons niet in gebruik is genomen. Keypoint zal hiervoor eerst een analyse uitvoeren alvorens een plan van aanpak op te leveren met daarin beschreven een aantal scenario’s om dit alsnog gerealiseerd te krijgen.  

Keypoint heeft veel ervaring met dynamische perrontoewijzings- en, dynamische reisinformatie systemen. Te denken valt aan het uitvragen, het realiseren, het in beheer nemen van en het analyseren van problemen met betrekking tot deze systemen. Mocht u op dit vlak vragen hebben of ondersteuning wensen dan kunt u contact opnemen met Gertjan Stoel of Mark ten Brummelhuis.  

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder