Project

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?

17 mei 2021

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Projectleider/inhoudelijk expert

Start project

dec 2020

Kan de dynamische perrontoewijzing op busstation Arnhem Centraal worden geactiveerd?
Mark

Mark

Adviseur Smart Mobility en ITS

Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat

Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Meer over Mark

Andere betrokken collega's:

Gertjan

Keypoints inhoudelijk experts zijn gevraagd om te bekijken of de dynamische toewijzing op het nieuwe busstation van Arnhem Centraal operationeel gemaakt kan worden.

Medio 2019 is het Dynamische Busstation Systeem Arnhem (DBSA) opgeleverd waarbij de dynamische reisinformatie wel, maar de functionaliteit voor de dynamische toewijzing van perrons niet in gebruik is genomen. Keypoint zal hiervoor eerst een analyse uitvoeren alvorens een plan van aanpak op te leveren met daarin beschreven een aantal scenario’s om dit alsnog gerealiseerd te krijgen.  

Keypoint heeft veel ervaring met dynamische perrontoewijzings- en, dynamische reisinformatie systemen. Te denken valt aan het uitvragen, het realiseren, het in beheer nemen van en het analyseren van problemen met betrekking tot deze systemen. Mocht u op dit vlak vragen hebben of ondersteuning wensen dan kunt u contact opnemen met Gertjan Stoel of Mark ten Brummelhuis.  

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Laten we de NTF-miljarden goed besteden

Nieuws

08 jun
Erik Door

Erik

Laten we de NTF-miljarden goed besteden

Binnen Keypoint zien we grote meerwaarde in het gebruik van mobiliteitsdata voor het doen van onderzoek en het maken van beleid.

Lees verder
Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

Nieuws

03 jun
Erik Door

Erik

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

Op 17 juni komt de Nederlandse fietswereld weer bij elkaar tijdens het Nationaal Fietscongres. Uiteraard is Keypoint ook dit jaar weer aanwezig.

Lees verder
P+R onderdeel van mobiliteitstransitie in provincie Utrecht

Project

01 jun
Cees Door

Cees

P+R onderdeel van mobiliteitstransitie in provincie Utrecht

De provincie Utrecht ziet P+R – ofwel Parkeren op Afstand – als een belangrijk onderdeel van de strategie om de mobiliteit in de provincie anders in te gaan richten. Keypoint werkt samen met Witteveen+Bos en Kwirkey bij het opstellen van de visie op P+R.

Lees verder