Project

Afwegingskader versnelde uitrol iVRI’s in Gelderland

11 mrt 2019

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Advies

Start project

mrt 2019

Afwegingskader versnelde uitrol iVRI’s in Gelderland
Ronnie

Ronnie

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie

Andere betrokken collega's:

Sanne
In het kader van Beter Benutten Vervolg is de intelligente VRI ontwikkeld en zijn de eerste iVRI’s in Gelderland op straat gerealiseerd. Vanuit het ministerie van I&W wordt nu prioriteit gegeven aan een versnelde verdere uitrol van iVRI’s. Provincie Gelderland wil onderbouwd bij het ministerie aangeven welke VRI-locaties in aanmerking komen voor deze versnelling.

De VRI-locaties zijn nog niet bepaald. Voordat dit kan gebeuren moet eerst bepaald worden op welke manier wordt afgewogen of een VRI in aanmerking komt. Samen met provincie Gelderland, de zes regio’s en een aantal gemeenten stelt Keypoint een afwegingkader met criteria op. Bij de regio’s en gemeenten wordt de benodigde informatie opgehaald, denk aan wensen, mogelijke criteria en reactie op het concept afwegingskader.

Aan dit kader worden vervolgens de Gelderse VRI’s getoetst en geprioriteerd, wat leidt tot een onderbouwde VRI-lijst voor de landelijke overlegtafel met het ministerie. 
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Statische reisinformatie

Project

01 mrt
Patrick Door

Patrick

Statische reisinformatie

Het ontwikkelen van een nieuw statisch reisinformatieconcept, zodat een bijdrage wordt geleverd aan de aantrekkelijkheid en herkenbaarheid van het openbaar vervoer in Gelderland...

Lees verder
Dynamische spoortoewijzing tram Amsterdam CS

Project

11 feb
Cees Door

Cees

Dynamische spoortoewijzing tram Amsterdam CS

Het voorplein van Amsterdam CS ondervindt diverse ingrijpende wijzigingen. In dat kader onderzoekt Keypoint in hoeverre het dynamische spoortoewijzingssysteem voor de beide tramstations ook aangepast moet worden. Daartoe worden gesprekken gevoerd met...

Lees verder
Parkeerkeurmerk

Project

01 sept
Patrick Door

Patrick

Parkeerkeurmerk

Keypoint ontwikkelt in opdracht van Vexpan en CROW en begeleid door een werkgroep met deskundigen momenteel een parkeerkeurmerk voor On-street parkeren. Het doel van dit keurmerk is het bevorderen van de kwaliteit van straatparkeren door het opstelle...

Lees verder