Nieuws

Alles over Light Electric Vehicles

11 jul 2022

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws

Start project

jul 2022

Alles over Light Electric Vehicles
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Gezien de groeiende maatschappelijke aandacht voor stadsvriendelijke micromobiliteit, zowel voor personen als goederen, is de oprichting van het LEV Kenniscentrum een logische stap.

Het LEV Kenniscentrum biedt een waardevolle collectie toepasbare kennis op het gebied van micromobiliteit. Daarmee is het kenniscentrum partner in het meedenken over complexe vraagstukken uit de praktijk. Gemeentes met ambities voor autovrije binnensteden, ondernemers met innovaties die vooruitlopen op bestaande regelgeving en bedrijven die eHubs willen inrichten zijn slechts enkele voorbeelden van partners die bij het LEV Kenniscentrum terecht kunnen.

Het LEV Kenniscentrum team bestaat uit een gedreven groep deskundigen met brede kennis op de relevante thema’s:

  • Pieter Dekker, coördinator, HAN
  • Auke Hoekstra, TU-Eindhoven
  • Ferdy Gilsing, Yellowchess
  • Nina Veders, HAN
  • Marith Dieker, HAN
  • Ronnie Poorterman, Keypoint Consultancy
  • Suzanne Dekker, HAN

Meer weten over wat het LEV Kenniscentrum voor u kan betekenen? Neem contact op met Ronnie Poorterman van Keypoint of Pieter Dekker van de HAN.

Meer info over LEV’s: White paper Transitie met LEV: de auto de stad uit en wat dan? - LEV Kenniscentrum (lev-kenniscentrum.nl)

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder
Enschede gaat verrommeling tegen door deelmobiliteitshubs

Nieuws

12 jul
Cees Door

Cees

Enschede gaat verrommeling tegen door deelmobiliteitshubs

'Verrommeling van de openbare ruimte' is een veel gebruikte beschrijving bij de opkomst van deelfiets en -scooters die her en der in de stad worden geparkeerd.

Lees verder