Nieuws

Alles over Light Electric Vehicles

11 jul 2022

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws

Start project

jul 2022

Alles over Light Electric Vehicles
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Gezien de groeiende maatschappelijke aandacht voor stadsvriendelijke micromobiliteit, zowel voor personen als goederen, is de oprichting van het LEV Kenniscentrum een logische stap.

Het LEV Kenniscentrum biedt een waardevolle collectie toepasbare kennis op het gebied van micromobiliteit. Daarmee is het kenniscentrum partner in het meedenken over complexe vraagstukken uit de praktijk. Gemeentes met ambities voor autovrije binnensteden, ondernemers met innovaties die vooruitlopen op bestaande regelgeving en bedrijven die eHubs willen inrichten zijn slechts enkele voorbeelden van partners die bij het LEV Kenniscentrum terecht kunnen.

Het LEV Kenniscentrum team bestaat uit een gedreven groep deskundigen met brede kennis op de relevante thema’s:

  • Pieter Dekker, coördinator, HAN
  • Auke Hoekstra, TU-Eindhoven
  • Ferdy Gilsing, Yellowchess
  • Nina Veders, HAN
  • Marith Dieker, HAN
  • Ronnie Poorterman, Keypoint Consultancy
  • Suzanne Dekker, HAN

Meer weten over wat het LEV Kenniscentrum voor u kan betekenen? Neem contact op met Ronnie Poorterman van Keypoint of Pieter Dekker van de HAN.

Meer info over LEV’s: White paper Transitie met LEV: de auto de stad uit en wat dan? - LEV Kenniscentrum (lev-kenniscentrum.nl)

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Project

14 sept
Patrick Door

Patrick

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Bij de bouw van een villa ontstaat onzekerheid over de autolift in de nieuwe parkeerkelder. Keypoint helpt met een simulatie van de parkeerbewegingen.

Lees verder
Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

Project

08 sept
Liesbeth Door

Liesbeth

Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

We hebben de sluiting van de Weesperstraat in Amsterdam onder de loep genomen. Door gebruikt te maken van openbare data kunnen we kijken naar de effecten op het openbaar vervoer. Liesbeth en Justin nodigen u uit om te kijken wat er onder andere mogelijk is met openbare OV-data. Lees hier verder over hun bevindingen:

Lees verder
Het fietsen is weer begonnen

Project

05 sept
Justin Door

Justin

Het fietsen is weer begonnen

Vele Scholieren stappen vandaag weer op de fiets om naar school te komen. Dit is goed nieuws in een samenleving waarin we meer mensen op de fiets willen krijgen. Justin vraagt uw aandacht voor de obstakels die middelbare scholieren tegenkomen als ze regelmatig naar school fietsen. En waarom die zo belangrijk zijn om op te lossen.

Lees verder