Alles over Light Electric Vehicles

Alles over Light Electric Vehicles

11 jul 2022

Gezien de groeiende maatschappelijke aandacht voor stadsvriendelijke micromobiliteit, zowel voor personen als goederen, is de oprichting van het LEV Kenniscentrum een logische stap.

Het LEV Kenniscentrum biedt een waardevolle collectie toepasbare kennis op het gebied van micromobiliteit. Daarmee is het kenniscentrum partner in het meedenken over complexe vraagstukken uit de praktijk. Gemeentes met ambities voor autovrije binnensteden, ondernemers met innovaties die vooruitlopen op bestaande regelgeving en bedrijven die eHubs willen inrichten zijn slechts enkele voorbeelden van partners die bij het LEV Kenniscentrum terecht kunnen.

Het LEV Kenniscentrum team bestaat uit een gedreven groep deskundigen met brede kennis op de relevante thema’s:

  • Pieter Dekker, coördinator, HAN
  • Auke Hoekstra, TU-Eindhoven
  • Ferdy Gilsing, Yellowchess
  • Nina Veders, HAN
  • Marith Dieker, HAN
  • Ronnie Poorterman, Keypoint Consultancy
  • Suzanne Dekker, HAN

Meer weten over wat het LEV Kenniscentrum voor u kan betekenen? Neem contact op met Ronnie Poorterman van Keypoint of Pieter Dekker van de HAN.

Meer info over LEV’s: White paper Transitie met LEV: de auto de stad uit en wat dan? - LEV Kenniscentrum (lev-kenniscentrum.nl)

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Schoolzone-balans: fietsen en wandelen leuker en veiliger

Project

03 jun
Liesbeth Knap Door

Liesbeth Knap

Schoolzone-balans: fietsen en wandelen leuker en veiliger

Waar moet je beginnen met het veiliger maken van een schoolzone? En hoe kunnen ouders gestimuleerd worden hun kinderen wandelend of met de fiets te brengen? De schoolzone-balans helpt hierbij. Ramon en Liesbeth delen meer over de Schoolzone-Balans op het Nationaal Fietscongres op 6 Juni.

Lees verder
Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo met inwonersparticipatie voor Actieplan Fiets

Project

16 mei
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo met inwonersparticipatie voor Actieplan Fiets

Keypoint ondersteunt de gemeente Hengelo bij het opstellen van het Actieplan Fiets 2024-2030. Naast onze vakinhoudelijke expertise houdt Keypoint zich bezig met het betrekken van inwoners en stakeholders bij de plannen.

Lees verder
Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Nieuws

12 mrt
Michiel Doelman Door

Michiel Doelman

Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Na 7 jaar zeggen we gedag tegen ons kantoor aan de Ganzenmarkt. Tijdens deze periode hebben we talloze mooie herinneringen gecreëerd en interessante mensen ontmoet. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in ons verhaal.

Lees verder