Project

Analyse fietsdata Alphen aan den Rijn

03 apr 2017

Opdrachtgever

Gemeente Alphen aan den Rijn

Projectrol

Advies

Start project

apr 2017

Analyse fietsdata Alphen aan den Rijn
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Justin

Projecthistorie

Keypoint voert voor de gemeente Alphen aan den Rijn een analyse uit op basis van de data uit de Nationale Fiets Telweek. Tijdens de tweede editie van de Fiets Telweek in 2016 heeft de gemeente Alphen aan den Rijn aanvullende communicatiemiddelen ingezet om de Fiets Telweek onder de aandacht te brengen. De gemeente wilde destijds meer te weten te komen over het fietsgebruik in de gemeente. Daarvoor heeft men dan ook zo veel mogelijk deelnemers geworven.
Op basis van de fietsdata uit de Fiets Telweek voeren we een aantal analyses uit. Deze analyses zijn bijvoorbeeld een inventarisatie van vertragingspunten en het inzichtelijk maken van herkomst- en bestemmingsrelaties en routekeuze. Aanvullend maken we gebruik van de Alphense fietstellingen en leggen we vragen voor aan het door ons opgestelde Fiets Telweek-panel. Het resultaat van de analyse delen we te zijner tijd gedeeld met het nog op te zetten Alphens fietspanel.

Bent u benieuwd of we ook een analyse kunnen uitvoeren voor uw gemeente of regio, of bent u geïnteresseerd in het Fiets Telweekpanel? Neem dan contact met ons op!
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder