Project

Analyse fietsdata Alphen aan den Rijn

03 apr 2017

Opdrachtgever

Gemeente Alphen aan den Rijn

Projectrol

Advies

Start project

apr 2017

Analyse fietsdata Alphen aan den Rijn
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Justin

Projecthistorie

Keypoint voert voor de gemeente Alphen aan den Rijn een analyse uit op basis van de data uit de Nationale Fiets Telweek. Tijdens de tweede editie van de Fiets Telweek in 2016 heeft de gemeente Alphen aan den Rijn aanvullende communicatiemiddelen ingezet om de Fiets Telweek onder de aandacht te brengen. De gemeente wilde destijds meer te weten te komen over het fietsgebruik in de gemeente. Daarvoor heeft men dan ook zo veel mogelijk deelnemers geworven.
Op basis van de fietsdata uit de Fiets Telweek voeren we een aantal analyses uit. Deze analyses zijn bijvoorbeeld een inventarisatie van vertragingspunten en het inzichtelijk maken van herkomst- en bestemmingsrelaties en routekeuze. Aanvullend maken we gebruik van de Alphense fietstellingen en leggen we vragen voor aan het door ons opgestelde Fiets Telweek-panel. Het resultaat van de analyse delen we te zijner tijd gedeeld met het nog op te zetten Alphens fietspanel.

Bent u benieuwd of we ook een analyse kunnen uitvoeren voor uw gemeente of regio, of bent u geïnteresseerd in het Fiets Telweekpanel? Neem dan contact met ons op!
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder