Project

Begeleiding MRDH / Provincie Zuid-Holland bij Digitaliseringsopgave Krachtenbundeling

24 okt 2019

Opdrachtgever

MRDH / Provincie Zuid-Holland

Projectrol

Adviseur

Start project

sept 2019

Begeleiding MRDH / Provincie Zuid-Holland bij Digitaliseringsopgave Krachtenbundeling
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Bas

 

Hoe zorg je ervoor dat publieke wegbeheerders hun mobiliteitsinformatie gaan digitaliseren? Dat is de hamvraag die Provincie Zuid-Holland en MRDH moeten beantwoorden. Zij doen dit samen in afstemming met andere regio’s en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Voor de provincie en MRDH is het daarom belangrijk dat alle regio’s met dezelfde uitgangspunten dit proces aanvangen. Keypoint Consultancy heeft hierin geadviseerd wat de belangrijkste randvoorwaarden zijn om dit in te richten. Belangrijk hierin is dat het op korte en middenlange termijn pragmatisch het proces wordt ingericht, maar dat het proces op lange termijn bij iedere wegbeheerder is geborgd. Het proces dient daarom uiteindelijk vast te liggen bij iedere wegbeheerder, zodat het niet door de politiek en bestuurlijke waan van de dag kan worden beïnvloed.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder
Looproutes en beleving

Nieuws

09 jul
Rick Door

Rick

Looproutes en beleving

De voetganger wordt voor wegbeheerders steeds belangrijker. Keypoint heeft de afgelopen periode student Jort Heuver begeleid bij zijn onderzoeksstage. Jort richtte zich op de optimalisering van looproutes in steden en ontwikkelde een nuttig afwegingskader.

Lees verder