Project

Begeleiding MRDH / Provincie Zuid-Holland bij Digitaliseringsopgave Krachtenbundeling

24 okt 2019

Opdrachtgever

MRDH / Provincie Zuid-Holland

Projectrol

Adviseur

Start project

sept 2019

Begeleiding MRDH / Provincie Zuid-Holland bij Digitaliseringsopgave Krachtenbundeling
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Bas

 

Hoe zorg je ervoor dat publieke wegbeheerders hun mobiliteitsinformatie gaan digitaliseren? Dat is de hamvraag die Provincie Zuid-Holland en MRDH moeten beantwoorden. Zij doen dit samen in afstemming met andere regio’s en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Voor de provincie en MRDH is het daarom belangrijk dat alle regio’s met dezelfde uitgangspunten dit proces aanvangen. Keypoint Consultancy heeft hierin geadviseerd wat de belangrijkste randvoorwaarden zijn om dit in te richten. Belangrijk hierin is dat het op korte en middenlange termijn pragmatisch het proces wordt ingericht, maar dat het proces op lange termijn bij iedere wegbeheerder is geborgd. Het proces dient daarom uiteindelijk vast te liggen bij iedere wegbeheerder, zodat het niet door de politiek en bestuurlijke waan van de dag kan worden beïnvloed.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder