Project

Beleidsadviseur Bestuur Regio Utrecht

17 jan 2013

Opdrachtgever

Bestuur Regio Utrecht

Projectrol

Detachering

Start project

jan 2013

Beleidsadviseur Bestuur Regio Utrecht
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Keypoint ondersteunt de afdeling Openbaar Vervoer Exploitatie (OVE) van Bestuur Regio Utrecht (BRU). Als OV-autoriteit is BRU verantwoordelijk voor het regionale openbaar vervoer in de regio Utrecht. De afdeling OVE houdt zich bezig met onder meer concessiemanagement, ontwikkeling van het lijnennet en sociale veiligheid. Keypoint adviseert op een viertal onderwerpen, te weten: ROCOV Utrecht, Sociale Veiligheid, Uitvoeringsplan 2013/2014 en de Herinrichting stationsgebied Driebergen-Zeist. Namens BRU onderhoudt Keypoint het contact met ROCOV Utrecht. Keypoint zorgt voor een goede informatievoorziening en stemt inhoudelijk en procesmatig de adviezen van het ROCOV met BRU en de vervoerder af. BRU werkt aan een kaderdocument om haar voortrekkersrol op het gebied van Sociale Veiligheid te blijven houden en meer inhoud te kunnen geven aan het Convenant Sociale Veiligheid in het OV. Keypoint adviseert over de inhoud en totstandkoming van dit kaderdocument en biedt ondersteuning in concrete projecten, zoals het cameraplan voor toekomstig stationsgebied Utrecht Centraal en de aanbesteding camera`s in de SIGtrams. BRU geeft de vervoerder jaarlijks uitgangspunten mee om te komen tot een nieuw uitvoeringsplan en de daar uit volgende dienstregeling. Keypoint evalueert het uitvoeringsplan 2013 en ondersteunt in het proces om te komen tot het uitvoeringsplan 2014 De komende jaren wordt stationsgebied Driebergen-Zeist heringericht (zie ook: http://www.stationsgebieddriebergenzeist.nl/). Keypoint vertegenwoordigd BRU in het ontwerpteam tijdelijk busstation en levert input ten aanzien van de eisen die gesteld worden aan ondermeer OV-doorstroming, halte inrichting, reizigersstromen , DRIS en meer.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Data over deelmobiliteit in Hengelo & Enschede

Project

08 jun
Justin Door

Justin

Data over deelmobiliteit in Hengelo & Enschede

Keypoint heeft voor Enschede en Hengelo een data-analyse uitgevoerd over deelmobiliteit. Dat alles met data uit het landelijke dashboard deelmobiliteit.

Lees verder
Nieuwe databronnen in beeld

Project

20 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Nieuwe databronnen in beeld

Er komen steeds meer nieuwe databronnen beschikbaar. Denk aan voertuigdata, floating car data en cellulaire data. Hoe kunnen die de werkprocessen van wegbeheerders ondersteunen? Voor de tweede Samenwerkingsagenda Smart Mobility van het LVMB hebben we de recente ontwikkelingen van dit soort ‘nieuwe databronnen’ tegen het licht gehouden.

Lees verder
Handreiking digitaal VM voor wegbeheerders

Project

30 mrt
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Handreiking digitaal VM voor wegbeheerders

Bij verkeersmanagement wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale (in-car) instrumenten. Voor de tweede Samenwerkingsagenda Smart Mobility van het LVMB hebben we een handreiking opgesteld, die antwoord geeft op de vraag: Hoe kunnen wegbeheerders digitaal verkeersmanagement inzetten voor drie onderwerpen: Filestaart waarschuwing, Vooraankondigingen bij wegwerkzaamheden en evenementen, en Routekeuze en sluipverkeer.

Lees verder