Project

Beter Benutten Deventer

09 aug 2017

Opdrachtgever

Gemeente Deventer

Projectrol

Advies

Start project

aug 2017

Beter Benutten Deventer
Dennis

Dennis

Adviseur Smart Mobility en ITS

Analyseert mobiliteit in een bredere context

Collega’s zien Dennis als een communicatief sterke adviseur met een duidelijke visie en met een goed gevoel voor humor.

Meer over Dennis

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

De gemeente Deventer maakt onderdeel uit van het programma Beter Benutten in de regio Stedendriehoek. De gemeente voert in dit programma verschillende fietsprojecten uit. Keypoint voert de coördinatie van de Deventer projecten uit. De coördinatie richt zich vooral op het afstemmen en verantwoorden van de voortgang van projecten en het zorg dragen voor een goede financiële huishouding. Hierbij dient veel afstemming plaats te vinden voor het rechtmatig en efficiënt gebruik van verschillende subsidiestromen.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Quick-scan data

Project

23 nov
Michiel Door

Michiel

Quick-scan data

Voor de provincie Gelderland voer Keypoint een onderzoek uit naar het gebruik van verkeerskundige data bij verschillende wegbeheerders. Dit onderzoek vormde de basis voor een visie over de toekomst van deze data.

Lees verder
Sessions Cycling & Infrastructure

Project

18 mrt
Patrick Door

Patrick

Sessions Cycling & Infrastructure

Dutch experts will visit Christchurch and Wellington to share their knowledge and vision with the city councils on how to make these cities the most bicycle friendly in the Southern hemisphere. For updates on details of the events keep an eye on www...

Lees verder
Busstation Nijmegen

Project

19 nov
Patrick Door

Patrick

Busstation Nijmegen

Het busstation Nijmegen moet worden voorzien van een nieuw dynamisch busstationsysteem dat tevens de reizigers informeert over de actuele vertrektijd van de bussen. Het systeem wordt aangesloten op het regionale DRIS dat door de stadsregio voor het g...

Lees verder