Project

Bezoek Zweedse delegatie II

01 jun 2016

Opdrachtgever

Trivector

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

jun 2016

Bezoek Zweedse delegatie II
Cees

Cees

Teamleider, Adviseur mobiliteit

Interesse in de mens en een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne

Cees heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de spannende dynamiek tussen zich verplaatsende personen, hun drijfveren en de inrichting van de openbare ruimte. Tegelijk betreedt hij ook graag terreinen buiten het speelveld van de mobiliteit.

Meer over Cees

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

In 2010 heeft Keypoints Zweedse relatie, het adviesbureau Trivector, al eens een bezoek gebracht aan de gemeente Hengelo. De delegatie bestond destijds onder andere uit een aantal gemeentelijke bestuurders en ambtenaren. Zij waren met name geïnteresseerd het HOV-systeem van Hengelo. In 2016 komt opnieuw, via het adviesbureau Trivector, een Zweedse delegatie richting Nederland om de laatste ontwikkelingen op het gebied van HOV op bredere schaal in Nederland te bekijken. Keypoint begeleidt het bezoek van de Zweedse delegatie en heeft onder andere de gemeente Zwolle, de gemeente Arnhem en de gemeenten Hengelo en Enschede bereid gevonden om een en ander te vertellen over hun HOV-projecten. De nieuwe ervaringen uit Nederland kunnen als basis dienen voor de realisatie en verbetering van HOV in Zweden. Wilt u ook meer informatie over HOV? Neem dan contact op met Cees Bakker.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Verkeersveiligheidsonderzoek horeca

Project

17 feb
Patrick Door

Patrick

Verkeersveiligheidsonderzoek horeca

Na de herinrichting van de Breestraat in Leiden in 2014 zijn door een aantal horecaondernemers vergunningaanvragen gedaan voor exploitatie van een terras aan de overkant van de rijbaan. De gemeente Leiden wil graag een geobjectiveerde uitspraak kunne...

Lees verder
Dataverzameling Kennispark Twente

Project

13 mei
Edgar Door

Edgar

Dataverzameling Kennispark Twente

Op het Kennispark is door Gemeente Enschede het idee opgevat om voor langzaam verkeer een directe route te creëren tussen de UT en het NS-station, het Innovatiepad. Om tot een onderbouwde visie voor de inrichting van het Kennispark te komen was infor...

Lees verder
Parkeergarage Ganzenmarkt

Project

01 sept
Patrick Door

Patrick

Parkeergarage Ganzenmarkt

Parkeerbalans en schetsontwerpen van de ondergrondse parkeergarage ganzenmarkt...

Lees verder