Project

Cameraonderzoek doorgaand vrachtverkeer Hellendoorn

25 jan 2018

Opdrachtgever

Gemeente Hellendoorn

Projectrol

Verkeersanalyse

Start project

jan 2018

Cameraonderzoek doorgaand vrachtverkeer Hellendoorn
Johan

Johan

Adviseur Mobiliteit

Johan ziet altijd kansen in het verbinden van kennisgebieden

Innovator, productdeveloper en projectleider. Johan is niet eenduidig te vatten in zijn werkzaamheden en hij houdt zich op veel verschillende kennisgebieden van Keypoint bezig.

Meer over Johan

Andere betrokken collega's:

Mariska
Cameraonderzoek doorgaand vrachtverkeer Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn heeft een oostelijke rondweg aangelegd die noordelijk van Hellendoorn aansluit richting Ommen, en bij Hulsen op de Baron van Sternbachlaan. Deze rondweg, als onderdeel van de Noordzuidverbinding vanaf de N35, is aangelegd om het verkeer langs de dorpskern Hellendoorn te leiden. Doorgaand vrachtverkeer wordt zoveel mogelijk geleid via de routes die daarvoor geschikt zijn: de N35, Noordzuidverbinding en N347 Burgemeester H. Boersingel.

Met uitzondering van bestemmingsverkeer is de Dorpsstraat in Hellendoorn en een deel van de Luttenbergerweg gesloten voor vrachtverkeer. De gemeente Hellendoorn ontvangt echter klachten dat er veel doorgaand vrachtverkeer door het centrum van Hellendoorn rijdt. Om inzicht te krijgen in het aandeel doorgaand vrachtverkeer, heeft de gemeente Hellendoorn aan Keypoint gevraagd een cameraonderzoek uit te voeren, om zo objectieve gegevens te verzamelen.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Wij zijn als projectbeheerder sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek en andere leden van het projectmanagement team op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder
Monitor Mobiliteit

Project

20 mrt
Edgar Door

Edgar

Monitor Mobiliteit

Voor de gemeente Almere heeft Keypoint een Monitor Mobiliteit opgesteld voor auto, fiets, openbaar vervoer en verkeersveiligheid. En daarnaast is met behulp van Fiets Telweek data inzicht verkregen in het hoofdnet fiets en fietsvertragingen bij verkeerslichten in het centrum.

Lees verder