Project

Cameraonderzoek gemeente Wijdemeren

04 jul 2018

Opdrachtgever

Gemeente Wijdemeren

Projectrol

Camera onderzoek

Start project

jun 2018

Cameraonderzoek gemeente Wijdemeren
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. Over de jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan bieden aan mobiliteit.

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

De kruising Overmeerseweg-Brilhoek in Nederhorst den Berg (gemeente Wijdemeren) lag vóór herinrichting in een gebied waar de toegestane maximumsnelheid 50 km/u bedroeg. De aanwezige voetgangersoversteekplaats werd geregeld door middel van verkeerslichten. Na de herinrichting is de kruising onderdeel van een 30km-zone en zijn de verkeerslichten weggehaald.
Sinds de herinrichting ontvangt de gemeente Wijdemeren regelmatig klachten over de verkeersveiligheid. Om de herinrichting, en de gevolgen voor de verkeersveiligheid te evalueren heeft Keypoint op verzoek van de gemeente een cameraonderzoek verricht.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Sanne en Hester aan de slag als beleidsmedewerkers Verkeer

Project

07 nov
Sanne Door

Sanne

Sanne en Hester aan de slag als beleidsmedewerkers Verkeer

Gemeente Haarlemmermeer wordt dit najaar ondersteunt door Sanne en Hester als beleidsadviseurs Verkeer.

Lees verder
Flankerend beleid

Project

04 apr
Patrick Door

Patrick

Flankerend beleid

Keypoint heeft voor de provincie Overijssel een overzicht gemaakt met inhoudelijk interessante projecten op het gebied van flankerend beleid. Daartoe hebben we vraaggesprekken gehouden met alle gemeenten om een duidelijk beeld te krijgen van onderwer...

Lees verder
Fietsknelpunten-analyse

Project

08 jul
Patrick Door

Patrick

Fietsknelpunten-analyse

Veilig fietsen in De Bilt! Keypoint heeft in opdracht van de gemeente De Bilt knelpunten ten aanzien van veiligheid en comfort voor enkele regionale fietsroutes in kaart gebracht. Een schouw en een analyse hebben geresulteerd in een plan met concrete...

Lees verder