Project

Concessiebeheer OV-Oost

05 nov 2018

Opdrachtgever

OV-Oost

Projectrol

Concessiebeheer

Start project

aug 2018

Concessiebeheer OV-Oost
Edgar

Edgar

Adviseur Mobiliteit

Edgar wil weten wat er gebeurt en waarom iets gebeurt

Edgar is analytisch ingesteld. Hij wil niet alleen weten wat er gebeurt, maar ook waarom dat zo gebeurt. Analyse en onderzoek zijn hem op het lijf geschreven.

Meer over Edgar

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Voor het OV-Cluster Oost Nederland levert Keypoint in de persoon van Edgar Siemerink (tijdelijk) een concessiebeheerder. Omdat een van de concessiebeheerders in het cluster de overstap heeft gemaakt naar een andere werkgever, was op korte termijn een vervanger nodig die een deel van het takenpakket (tijdelijk) invulling kan geven. Het betreft daarbij het concessiebeheer en vervoerkundige zaken met betrekking tot de busconcessie IJsselmond. Daarnaast houdt Edgar zich namens de Provincie Overijssel bezig met de ontwikkelingen in rondom het nieuwe busstation in Zwolle en de doorstroomassen voor het HOV in Zwolle.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder