Project

Concessiebeheer OV-Oost

24 sept 2018

Opdrachtgever

OV-Oost (Provincie Gelderland/Provincie Overijssel)

Projectrol

Concessiebeheer

Start project

sept 2018

Concessiebeheer OV-Oost
Edgar

Edgar

Adviseur Mobiliteit

Edgar wil weten wat er gebeurt en waarom iets gebeurt

Edgar is analytisch ingesteld. Hij wil niet alleen weten wat er gebeurt, maar ook waarom dat zo gebeurt. Analyse en onderzoek zijn hem op het lijf geschreven.

Meer over Edgar

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Voor het OV-Cluster Oost Nederland levert Keypoint in de persoon van Edgar Siemerink (tijdelijk) een concessiebeheerder. Omdat een van de concessiebeheerders in het cluster de overstap heeft gemaakt naar een andere werkgever, was op korte termijn een vervanger nodig die een deel van het takenpakket (tijdelijk) invulling kan geven. Het betreft daarbij het concessiebeheer en vervoerkundige zaken met betrekking tot de busconcessie IJsselmond. Daarnaast houdt Edgar zich namens de Provincie Overijssel bezig met de ontwikkelingen in rondom het nieuwe busstation in Zwolle en de doorstroomassen voor het HOV in Zwolle.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Wij zijn als projectbeheerder sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek en andere leden van het projectmanagement team op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder
Monitor Mobiliteit

Project

20 mrt
Edgar Door

Edgar

Monitor Mobiliteit

Voor de gemeente Almere heeft Keypoint een Monitor Mobiliteit opgesteld voor auto, fiets, openbaar vervoer en verkeersveiligheid. En daarnaast is met behulp van Fiets Telweek data inzicht verkregen in het hoofdnet fiets en fietsvertragingen bij verkeerslichten in het centrum.

Lees verder