Project

Data-analyse fietsroutes Utrecht

09 aug 2017

Opdrachtgever

Gemeente Utrecht

Projectrol

Advies

Start project

aug 2017

Data-analyse fietsroutes Utrecht
Sanne

Sanne

Adviseur Mobiliteit

Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem.

Opgeleid als verkeerskundige en geograaf kijkt Sanne met een brede en frisse blik naar het vakgebied.

Meer over Sanne

Andere betrokken collega's:

Heleen Justin

Projecthistorie

Voor de gemeente Utrecht voert Keypoint een onderzoek uit naar de potentie van een fietsroute langs de Singel Noord als alternatief voor de Vredenburgroute. Het college staat niet onwelwillend tegenover het aanleggen van een doorfietsroute langs de Singel Noord, maar heeft gevraagd om een betere (cijfermatige) verkeerskundige onderbouwing. De gemeente heeft Keypoint gevraagd deze onderbouwing te verzorgen. Momenteel is de Vredenburgroute de drukste route in Utrecht en een belangrijke as door de binnenstad voor bestemmingsverkeer en doorgaand verkeer. Voornamelijk voor het doorgaand fietsverkeer wil gemeente Utrecht meer te weten komen over de herkomsten en bestemmingen en de routekeuze. Keypoint onderzoekt wat het huidige routepatroon is van doorgaande fietsers op de Vredenburgroute en het gebied ten noorden van de Singel. Op basis van de inzichten die de huidige situatie opleveren, gaat Keypoint na wat een verbetering van de Singel Noord gaat opleveren.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Begeleiding DRIS Drechtsteden

Project

08 nov
Gertjan Door

Gertjan

Begeleiding DRIS Drechtsteden

Het DRIS binnen de Drechtsteden nadert het einde van zijn levensduur als systeem. Keypoint adviseert in opdracht van de gemeente hoe in de toekomst de reiziger voorzien kan blijven worden van reisinformatie.

Lees verder
Keypoint helpt bij het delen van parkeerdata

Project

09 aug
Dennis Door

Dennis

Keypoint helpt bij het delen van parkeerdata

Keypoint Consultancy is door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu gevraagd om periodiek statische parkeerdata te controleren. De G4 en G32 gemeenten zijn in het programma Beter Benutten gevraagd om statische parkeerdata van hun slagboomparkeer...

Lees verder
Parkeerbalans Brummen

Project

23 jun
Johan Door

Johan

Parkeerbalans Brummen

Ten behoeve van de nieuwe centruminrichting van Brummen heeft Keypoint een parkeerbalans opgesteld. Doel hierbij was het verkrijgen van inzicht in het aantal benodigde parkeerplaatsen bij herontwikkelingen, de mogelijkheide tot dubbelgebruik en de li...

Lees verder