Project

Data-analyse fietsroutes Utrecht

09 aug 2017

Opdrachtgever

Gemeente Utrecht

Projectrol

Advies

Start project

aug 2017

Data-analyse fietsroutes Utrecht
Sanne

Sanne

Adviseur Mobiliteit

Zonder zorgen een project uitzetten bij Sanne, dat is geen probleem.

Opgeleid als verkeerskundige en geograaf kijkt Sanne met een brede en frisse blik naar het vakgebied.

Meer over Sanne

Andere betrokken collega's:

Heleen Justin

Projecthistorie

Voor de gemeente Utrecht voert Keypoint een onderzoek uit naar de potentie van een fietsroute langs de Singel Noord als alternatief voor de Vredenburgroute. Het college staat niet onwelwillend tegenover het aanleggen van een doorfietsroute langs de Singel Noord, maar heeft gevraagd om een betere (cijfermatige) verkeerskundige onderbouwing. De gemeente heeft Keypoint gevraagd deze onderbouwing te verzorgen. Momenteel is de Vredenburgroute de drukste route in Utrecht en een belangrijke as door de binnenstad voor bestemmingsverkeer en doorgaand verkeer. Voornamelijk voor het doorgaand fietsverkeer wil gemeente Utrecht meer te weten komen over de herkomsten en bestemmingen en de routekeuze. Keypoint onderzoekt wat het huidige routepatroon is van doorgaande fietsers op de Vredenburgroute en het gebied ten noorden van de Singel. Op basis van de inzichten die de huidige situatie opleveren, gaat Keypoint na wat een verbetering van de Singel Noord gaat opleveren.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder