Project

DRIS SMS

27 mrt 2008

Opdrachtgever

Provincie Noord-Brabant

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

mrt 2008

DRIS SMS
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

DRIS SMS

27 mrt 2008

De provincie Brabant heeft Keypoint de opdracht gegeven de verspreiding van actuele reisinformatie middels SMS en mobiel internet te onderzoeken. Het is de bedoeling deze wijze van verspreiden van informatie mede voor blinden en slechtziende geschikt te maken. Voor de inventarisatie is in een workshop gehouden met vertegenwoordiging van het reizigersoverleg Brabant, Viziris en het CROW waarin uitgebreid is gediscussieerd over het onderwerp. Na een bestuurlijke beslissing over de uiteindelijke uitvoering zal een bestek worden opgesteld, gevolgd door een Europese aanbesteding die door Keypoint begeleid zal worden.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder
Met MaaS over de rivier

Project

29 jun
Michiel Door

Michiel

Met MaaS over de rivier

De A2 tussen Deil en Vught wordt drukker. Om de regio bereikbaar te houden moet er wat gebeuren. Naast infrastructuur wordt nadrukkelijk gekeken anders reizen en wordt de komende jaren het fundament gelegd voor Mobility as a Service.

Lees verder
Terug naar de files?

Nieuws

27 jun
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Terug naar de files?

Het wordt weer drukker op de weg. Maakt u zich al zorgen over de files die nu al weer ontstaan en na de zomer nog veel langer zullen zijn?

Lees verder