Project

DRIS standaarden

24 aug 2011

Opdrachtgever

Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV)

Projectrol

Advies

Start project

aug 2011

DRIS standaarden
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

DRIS standaarden

24 aug 2011

Bij de opkomst van Dynamische Reisinformatie voor de bussen in Nederland (DRIS) heeft Keypoint gedurende twee jaar de decentrale overheden ondersteund als DRIS-expert. Dez opdracht was ondergebracht bij het Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV). De belangrijkste taken waren het delen van de kennis ten behoeve van het opstarten van de DRIS projecten en het stimuleren van de ontwikkeling van de standaarden voor het uitwisselen van de informatie tussen de systemen. Een van de resultaten is de brochure over de DRIS standaarden en de bijbehorende voorbeeld besteksteksten. Deze brochure is nog altijd het uitgangspunt voor de ontwikkeling van verschillende DRIS-systemen in Nederland.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Komst iVRI en de impact op verantwoordelijkheden en rol wegbeheerder

Nieuws

13 mei
Mark Door

Mark

Komst iVRI en de impact op verantwoordelijkheden en rol wegbeheerder

In onze werkzaamheden zien we dat de opkomst van de iVRI veel veranderingen veroorzaakt en bij wegbeheerders veel vragen met zich meebrengt, bijvoorbeeld over de taken en verantwoordelijkheden van de wegbeheerder. In dit artikel nemen we u graag mee in de vragen waar wegbeherend Nederland voor staat om de iVRI succesvol te implementeren.

Lees verder
MIRT onderzoek A50 in goede banen

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

MIRT onderzoek A50 in goede banen

Wij zijn als projectbeheerder de sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek (en andere leden van het projectmanagement team), op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak. Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder