Project

Dynamische (Route en Parkeer) Informatie Panelen Groningen

06 okt 2014

Opdrachtgever

Groningen Bereikbaar

Projectrol

Advies

Start project

okt 2014

Dynamische (Route en Parkeer) Informatie Panelen Groningen
Ronnie

Ronnie

Teamleider Smart Mobility en ITS

Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven

Ronnie is sociaal, prettig in de omgang en gaat graag met u in gesprek over wat ITS voor u kan betekenen. Pragmatisch, doelgericht en respectvol samenwerken staat bij Ronnie voorop.

Meer over Ronnie

Andere betrokken collega's:

De komende jaren staan veel werkzaamheden op stapel in en om de stad Groningen. Deze werkzaamheden dienen enerzijds voor een betere bereikbaarheid van de stad, maar zorgen er ook voor dat in de bouwperiodes de bereikbaarheid van de stad en regio onder druk staat. Om die reden is de samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar opgezet. Deze organisatie heeft de opdracht te zorgen dat de bereikbaarheid in de regio gehandhaafd blijft. Eén van de pijlers van Groningen Bereikbaar is verkeersmanagement, oftewel het sturen en informeren van het verkeer. Om dit mogelijk te maken is het basispakket verkeersmanagement opgezet. Dit basispakket bevat de realisatie van de volgende projecten: parkeerroute informatie systeem en dynamisch route informatiepanelen; verkeersregelinstallaties; data–inwinning & -monitoring; incident management. Keypoint heeft voor het parkeerroute informatie systeem en de dynamisch route informatiepanelen het technisch inhoudelijk deel van het programma van eisen opgesteld. Na realisatie wordt de weggebruiker geïnformeerd over de doorstroming van het verkeer, eventuele werkzaamheden of stremmingen en de actuele parkeerbezetting van de parkeergarages.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Pilot realisatie actuele dynamische reisinformatie in centrum haltes kleinere kernen Twente

Project

16 mei
Mark Door

Mark

Pilot realisatie actuele dynamische reisinformatie in centrum haltes kleinere kernen Twente

In het kader van het programma Centrum Halte van Regio Twente wil Regio Twente centrale haltes in een aantal kleinere kernen in Twente opwaarderen. Bij de opwaardering dient onder andere dynamisch reisinformatie aangeboden te worden. Regio Twente hee...

Lees verder
Camera-onderzoek uitrit Achmea

Project

26 sept
Johan Door

Johan

Camera-onderzoek uitrit Achmea

De Burgemeester Roelenweg in Zwolle wordt gereconstrueerd. Onderdeel hiervan is het aanleggen van een tweezijdig fietspad aan de zijde van het kantorengebied aan de zuidzijde van de weg. De gemeente wenst inzicht in het aantal fietsers en het effect ...

Lees verder
Cameraonderzoek MaasWaalpad

Project

18 nov
Mariska Door

Mariska

Cameraonderzoek MaasWaalpad

Cameraonderzoek snelfietsroute MaasWaalpad, onderzoek naar de verkeerssituatie op punten waar de fietser in de voorrang is gekomen.

Lees verder