Project

Dynamische (Route en Parkeer) Informatie Panelen Groningen

06 okt 2014

Opdrachtgever

Groningen Bereikbaar

Projectrol

Advies

Start project

okt 2014

Dynamische (Route en Parkeer) Informatie Panelen Groningen
Ronnie

Ronnie

Teamleider Smart Mobility en ITS

Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven

Ronnie is sociaal, prettig in de omgang en gaat graag met u in gesprek over wat ITS voor u kan betekenen. Pragmatisch, doelgericht en respectvol samenwerken staat bij Ronnie voorop.

Meer over Ronnie

Andere betrokken collega's:

De komende jaren staan veel werkzaamheden op stapel in en om de stad Groningen. Deze werkzaamheden dienen enerzijds voor een betere bereikbaarheid van de stad, maar zorgen er ook voor dat in de bouwperiodes de bereikbaarheid van de stad en regio onder druk staat. Om die reden is de samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar opgezet. Deze organisatie heeft de opdracht te zorgen dat de bereikbaarheid in de regio gehandhaafd blijft. Eén van de pijlers van Groningen Bereikbaar is verkeersmanagement, oftewel het sturen en informeren van het verkeer. Om dit mogelijk te maken is het basispakket verkeersmanagement opgezet. Dit basispakket bevat de realisatie van de volgende projecten: parkeerroute informatie systeem en dynamisch route informatiepanelen; verkeersregelinstallaties; data–inwinning & -monitoring; incident management. Keypoint heeft voor het parkeerroute informatie systeem en de dynamisch route informatiepanelen het technisch inhoudelijk deel van het programma van eisen opgesteld. Na realisatie wordt de weggebruiker geïnformeerd over de doorstroming van het verkeer, eventuele werkzaamheden of stremmingen en de actuele parkeerbezetting van de parkeergarages.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Projectupdate

20 aug
Rick Door

Rick

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Het in-car tonen van brugopeningen is zinvol: mensen waarderen de informatie en ze passen hun gedrag (soms) aan. Dit blijkt uit onderzoek dat door Keypoint is uitgevoerd.

Lees verder
Matchen de matrixborden?

Nieuws

15 aug
Heleen Door

Heleen

Matchen de matrixborden?

Recent bracht Flitsmeister als eerste verkeersapp een complete integratie met matrixborden uit. Dit is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen Rijkswaterstaat, NDW (Nationale Databank Wegverkeersgegevens), en Be-Mobile / Flitsmeister binnen het partnership Talking Traffic. Keypoint heeft Rijkswaterstaat ondersteund met het uitvoeren van de ketentesten. We hebben onderzocht of de publiek-private dataketen goed werkt: waar het goed en mis ging in de dataketen.

Lees verder
Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Nieuws

16 jul
Ronnie Door

Ronnie

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Vorige maand daagden we u uit om uw vraagstuk in te dienen voor onze jubileumactie vanwege ‘10 jaar Keypoint Utrecht’. We ontvingen zeer interessante voorstellen, waarvoor dank! Na uitgebreide discussies en lang beraad hebben we een winnaar: de gemeente IJsselstein, met het onderwerp Mobiliteitspunten!

Lees verder