Project

Dynamische (Route en Parkeer) Informatie Panelen Groningen

06 okt 2014

Opdrachtgever

Groningen Bereikbaar

Projectrol

Advies

Start project

okt 2014

Dynamische (Route en Parkeer) Informatie Panelen Groningen
Ronnie

Ronnie

Teamleider Smart Mobility en ITS

Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven

Ronnie is sociaal, prettig in de omgang en gaat graag met u in gesprek over wat ITS voor u kan betekenen. Pragmatisch, doelgericht en respectvol samenwerken staat bij Ronnie voorop.

Meer over Ronnie

Andere betrokken collega's:

De komende jaren staan veel werkzaamheden op stapel in en om de stad Groningen. Deze werkzaamheden dienen enerzijds voor een betere bereikbaarheid van de stad, maar zorgen er ook voor dat in de bouwperiodes de bereikbaarheid van de stad en regio onder druk staat. Om die reden is de samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar opgezet. Deze organisatie heeft de opdracht te zorgen dat de bereikbaarheid in de regio gehandhaafd blijft. Eén van de pijlers van Groningen Bereikbaar is verkeersmanagement, oftewel het sturen en informeren van het verkeer. Om dit mogelijk te maken is het basispakket verkeersmanagement opgezet. Dit basispakket bevat de realisatie van de volgende projecten: parkeerroute informatie systeem en dynamisch route informatiepanelen; verkeersregelinstallaties; data–inwinning & -monitoring; incident management. Keypoint heeft voor het parkeerroute informatie systeem en de dynamisch route informatiepanelen het technisch inhoudelijk deel van het programma van eisen opgesteld. Na realisatie wordt de weggebruiker geïnformeerd over de doorstroming van het verkeer, eventuele werkzaamheden of stremmingen en de actuele parkeerbezetting van de parkeergarages.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Wij zijn als projectbeheerder sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek en andere leden van het projectmanagement team op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder
Monitor Mobiliteit

Project

20 mrt
Edgar Door

Edgar

Monitor Mobiliteit

Voor de gemeente Almere heeft Keypoint een Monitor Mobiliteit opgesteld voor auto, fiets, openbaar vervoer en verkeersveiligheid. En daarnaast is met behulp van Fiets Telweek data inzicht verkregen in het hoofdnet fiets en fietsvertragingen bij verkeerslichten in het centrum.

Lees verder