Projectupdate

Een nieuw GVVP voor Zeewolde

24 jun 2021

Opdrachtgever

Gemeente Zeewolde

Projectrol

Advies

Start project

jul 2020

Een nieuw GVVP voor Zeewolde
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan beschrijft het mobiliteitsbeleid van Zeewolde langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

 

Handzaam

Zeewolde heeft een handzaam en beeldend GVVP gekregen. Dit GVVP beschrijft het mobiliteitsbeleid voor de komende 10 jaren op hoofdlijnen. De opgenomen maatregelen geven de belangrijkste richtingen en keuzes, zonder teveel in details te verzanden. Bij het GVVP wordt een concreet uitvoeringsplan opgesteld, dat periodiek geactualiseerd wordt. Zo is Zeewolde in staat om enerzijds koers te houden en anderzijds in te kunnen spelen op de actualiteit.

 

Gedragen

Participatie was heel belangrijk bij het opstellen van een GVVP. Samen met marktonderzoeksbureau KiekendiefPerspectief betrokken we bewoners, ondernemers en andere stakeholders. Verder zetten we een interactieve digitale kaart van Zeewolde in, waarop belanghebbenden hun input gaven. De verkregen informatie is vertaald naar het GVVP én blijft ook de komende jaren waardevol bij het nader uitwerken van maatregelen in het uitvoeringsplan.

 

Onze dank gaat uit naar de gemeente Zeewolde en naar marktonderzoeksbureau KiekendiefPerspectief (inzet enquête) en Mapgear (inzet Praat-mee-tool).

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder
Met MaaS over de rivier

Project

29 jun
Michiel Door

Michiel

Met MaaS over de rivier

De A2 tussen Deil en Vught wordt drukker. Om de regio bereikbaar te houden moet er wat gebeuren. Naast infrastructuur wordt nadrukkelijk gekeken anders reizen en wordt de komende jaren het fundament gelegd voor Mobility as a Service.

Lees verder
Terug naar de files?

Nieuws

27 jun
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Terug naar de files?

Het wordt weer drukker op de weg. Maakt u zich al zorgen over de files die nu al weer ontstaan en na de zomer nog veel langer zullen zijn?

Lees verder