Nieuws

Even voorstellen.... Hester Hellinga

18 sept 2018

Opdrachtgever

-

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

sept 2018

Even voorstellen.... Hester Hellinga
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Per 1 september is het kantoor in Utrecht uitgebreid met junior adviseur Hester Hellinga. Hester heeft zich tijdens haar studie Sociale Geografie en master Urban Geography aan de Universiteit Utrecht altijd gericht op mobiliteitsvraagstukken. De afgelopen twee jaar heeft zij als trainee van het traineeprogramma van de regio Utrecht brede ervaring binnen de overheid opgedaan. Bij Provincie Utrecht heeft zij zich onder andere bezig gehouden met knooppuntontwikkeling en data-analyse. Bij gemeenten IJsselstein en Montfoort was zij verantwoordelijk voor het fietsbeleid en de uitvoer hiervan.

Door haar proactieve, resultaatgerichte aanpak heeft zij regelmatig de verantwoordelijkheid over projecten gekregen en met goed resultaat afgerond. Hester heeft een grote interesse in alles wat met de fiets en duurzame mobiliteit te maken heeft en haalt veel energie uit het stimuleren van bewuste mobiliteitskeuzes. Zij zet zich dan ook graag in voor nieuwe mobiliteitsvraagstukken, om samen met collega’s en opdrachtgevers tot mooie eindresultaten te komen.

In haar vrije tijd vind je Hester op de piste, bezoekt ze concerten, leest ze een boek of zit ze zelf op de (race-)fiets.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Plaatsing 3 iVRI’s N264 in Uden

Project

22 jun
Ronny Door

Ronny

Plaatsing 3 iVRI’s N264 in Uden

Bevorderen van de doorstroming door vervanging van rotondes door iVRI’s op 3 kruispunten op de N264 bij Uden.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren vanwege verdichting? Denk aan je parkeerbeleid!

Nieuws

14 jun
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren vanwege verdichting? Denk aan je parkeerbeleid!

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. Deze derde blog gaat over de invloed van parkeerbeleid op deelmobiliteit in de stad.

Lees verder
Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder