Nieuws

Even voorstellen.... Hester Hellinga

18 sept 2018

Opdrachtgever

-

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

sept 2018

Even voorstellen.... Hester Hellinga
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Per 1 september is het kantoor in Utrecht uitgebreid met junior adviseur Hester Hellinga. Hester heeft zich tijdens haar studie Sociale Geografie en master Urban Geography aan de Universiteit Utrecht altijd gericht op mobiliteitsvraagstukken. De afgelopen twee jaar heeft zij als trainee van het traineeprogramma van de regio Utrecht brede ervaring binnen de overheid opgedaan. Bij Provincie Utrecht heeft zij zich onder andere bezig gehouden met knooppuntontwikkeling en data-analyse. Bij gemeenten IJsselstein en Montfoort was zij verantwoordelijk voor het fietsbeleid en de uitvoer hiervan.

Door haar proactieve, resultaatgerichte aanpak heeft zij regelmatig de verantwoordelijkheid over projecten gekregen en met goed resultaat afgerond. Hester heeft een grote interesse in alles wat met de fiets en duurzame mobiliteit te maken heeft en haalt veel energie uit het stimuleren van bewuste mobiliteitskeuzes. Zij zet zich dan ook graag in voor nieuwe mobiliteitsvraagstukken, om samen met collega’s en opdrachtgevers tot mooie eindresultaten te komen.

In haar vrije tijd vind je Hester op de piste, bezoekt ze concerten, leest ze een boek of zit ze zelf op de (race-)fiets.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Data over deelmobiliteit in Hengelo & Enschede

Project

08 jun
Justin Door

Justin

Data over deelmobiliteit in Hengelo & Enschede

Keypoint heeft voor Enschede en Hengelo een data-analyse uitgevoerd over deelmobiliteit. Dat alles met data uit het landelijke dashboard deelmobiliteit.

Lees verder
Nieuwe databronnen in beeld

Project

20 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Nieuwe databronnen in beeld

Er komen steeds meer nieuwe databronnen beschikbaar. Denk aan voertuigdata, floating car data en cellulaire data. Hoe kunnen die de werkprocessen van wegbeheerders ondersteunen? Voor de tweede Samenwerkingsagenda Smart Mobility van het LVMB hebben we de recente ontwikkelingen van dit soort ‘nieuwe databronnen’ tegen het licht gehouden.

Lees verder
Handreiking digitaal VM voor wegbeheerders

Project

30 mrt
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Handreiking digitaal VM voor wegbeheerders

Bij verkeersmanagement wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale (in-car) instrumenten. Voor de tweede Samenwerkingsagenda Smart Mobility van het LVMB hebben we een handreiking opgesteld, die antwoord geeft op de vraag: Hoe kunnen wegbeheerders digitaal verkeersmanagement inzetten voor drie onderwerpen: Filestaart waarschuwing, Vooraankondigingen bij wegwerkzaamheden en evenementen, en Routekeuze en sluipverkeer.

Lees verder