Nieuws

Even voorstellen...Luuk van den Bulk

03 mei 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws

Start project

jan 2021

Even voorstellen...Luuk van den Bulk
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Michiel

Projecthistorie

Mijn naam is Luuk van den Bulk, 32 jaar en woonachtig in Berkel en Rodenrijs.

Sinds 1 januari jl. ben ik werkzaam als Adviseur Mobiliteit bij Keypoint Consultancy.

Binnen Keypoint zal ik mij met name bezig houden met de thema’s Fiets, Deelmobiliteit en mobiliteitshubs.

Ik ben afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige, een bestuurskundige en beleidsmatige opleiding op het gebied van veiligheid, waarbij je wordt klaargestoomd om als spin in het web en verbindende schakel tussen beleid en praktijk te fungeren om alle betrokkenen/stakeholders bij elkaar en op één lijn te krijgen. In deze studie waren onder andere de thema’s verkeersveiligheid en ruimtelijke ordening een belangrijk onderdeel.

In mijn vorige functie als Government Affairs & PR Manager bij een grote internationale deelfietsaanbieder, actief in o.a. Rotterdam, Den Haag en Delft) heb ik ruime ervaring opgedaan met deelmobiliteit, fiets en mobiliteitshubs e.d.. In deze functie heb ik veel te maken gehad met lokale overheden en regionale stakeholders.

Daarnaast heb ik een arbeidsverleden binnen de overheid waarbij ik bij de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond als Gebiedsverantwoordelijke Veilig Leven heb gefungeerd. In beide functies heb ik onder andere te maken gehad met verschillende belangen en politieke- en bestuurlijke casussen.

Buiten het werk om besteed ik graag tijd met mijn kinderen en zoek ik de gezelligheid op met vrienden.

Ik pak graag de racefiets en ben daarnaast (hard)loper in een RopaRun team wat ieder jaar voor de strijd tegen kanker vanuit Parijs naar Rotterdam loopt.

Hopelijk werken wij binnenkort samen aan een uitdagend mobiliteitsvraagstuk!

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder