Even voorstellen...Luuk van den Bulk

Even voorstellen...Luuk van den Bulk

03 mei 2021

Mijn naam is Luuk van den Bulk, 32 jaar en woonachtig in Berkel en Rodenrijs.

Sinds 1 januari jl. ben ik werkzaam als Adviseur Mobiliteit bij Keypoint Consultancy.

Binnen Keypoint zal ik mij met name bezig houden met de thema’s Fiets, Deelmobiliteit en mobiliteitshubs.

Ik ben afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige, een bestuurskundige en beleidsmatige opleiding op het gebied van veiligheid, waarbij je wordt klaargestoomd om als spin in het web en verbindende schakel tussen beleid en praktijk te fungeren om alle betrokkenen/stakeholders bij elkaar en op één lijn te krijgen. In deze studie waren onder andere de thema’s verkeersveiligheid en ruimtelijke ordening een belangrijk onderdeel.

In mijn vorige functie als Government Affairs & PR Manager bij een grote internationale deelfietsaanbieder, actief in o.a. Rotterdam, Den Haag en Delft) heb ik ruime ervaring opgedaan met deelmobiliteit, fiets en mobiliteitshubs e.d.. In deze functie heb ik veel te maken gehad met lokale overheden en regionale stakeholders.

Daarnaast heb ik een arbeidsverleden binnen de overheid waarbij ik bij de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond als Gebiedsverantwoordelijke Veilig Leven heb gefungeerd. In beide functies heb ik onder andere te maken gehad met verschillende belangen en politieke- en bestuurlijke casussen.

Buiten het werk om besteed ik graag tijd met mijn kinderen en zoek ik de gezelligheid op met vrienden.

Ik pak graag de racefiets en ben daarnaast (hard)loper in een RopaRun team wat ieder jaar voor de strijd tegen kanker vanuit Parijs naar Rotterdam loopt.

Hopelijk werken wij binnenkort samen aan een uitdagend mobiliteitsvraagstuk!

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Nieuws

12 mrt
Michiel Doelman Door

Michiel Doelman

Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Na 7 jaar zeggen we gedag tegen ons kantoor aan de Ganzenmarkt. Tijdens deze periode hebben we talloze mooie herinneringen gecreëerd en interessante mensen ontmoet. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in ons verhaal.

Lees verder
Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg

Nieuws

13 feb
Rogier Busscher Door

Rogier Busscher

Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg

Afgelopen week hebben we Herbert van den Hardenberg mogen verwelkomen bij Keypoint. Hij gaat bij onze locatie in Utrecht stagelopen onder begeleiding van Rogier Busscher.

Lees verder
Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo bij het opstellen van Actieplan Fiets

Project

29 jan
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo bij het opstellen van Actieplan Fiets

Keypoint gaat de gemeente Hengelo ondersteunen bij het realiseren van het Actieplan Fiets 2024. De ambitie is om in 2040 meer dan de helft van alle verplaatsingen binnen Hengelo door de fiets te laten faciliteren.

Lees verder